tisdag

hejsan har inte hänt så mycket imitt liv förutom att det är skillsmässa på g men det går inte så mycket framåt det heller kan ju inte få pengar på nått håll så länge han bor kvar här lite jobbigt sen vet inte jag hur det går med lägenhet för mig heller är ju arbetslös. men det ska inte ni behöva bry er om men jobbigt är det får typ leva på soc. men idag var det dagis sen bvc efter det träffade jag sabina och jessica icentrum jessica fixade lite presenter till sin kompis som fyller år imorgon. efter det gick vi och solade vid jessica. sen var det bara att gå hem ut med cappi gå till dagis och där stanade vi en timme och lekte hem laga mat bada sen sov dax för barnen. imorgon ska jag kanske till ikea med min kompis natta hon ska hämta mig tio så får se om hon dyker upp har ju hänt att vi har bestämt att hon ska hämta mig så kommer hon inte menmen. har inte varit så bra mellan hos men när det väl är det så har vi kul ihop. ja och nu ska jag ha barnen från onsdag till lördag morgon men vet inte om mikko ska vara hemma lördag dag annars har jag dom helt till på måndag. men på lördag blir det kalas anki fyller femton som jag skrev sist. men det kommer inte kännas konstigt att ha dom själv för det har jag ju typ jämt så det ska bli skönt när han har flyttat och har dom varanan helg inte mycket men nått iallafall.
sånt härligt väder ute helt underbart.
hejdå

image244

image245


har inte haft tid

hejsan har verkligen inte haft tid eller lust på sista tiden att skriva håller på att skilja mig inte kul men bäst så. men ihelgen har jag bara haft nemo mikko har haft nicole och tindra dom har varit hos barnens farmor. jag har haft fullt upp ifredag grilla vi hemma hos mina föräldrar på lördag var det wilmas dop men innan dopet var jag och mamma icentrum och fixade lite han med en fika oxå som sabina även var med på sen åkte vi till kyrkan det var ett jätte fint dop. sen gick vi till lokalen där det bjöds på mycket goda saker mat pajer och tårta jätte gott var det. wilma fick jätte mycket fina saker. när fikat var över åkte jag med mamma och lämnade tjejerna på stallet och sedan hämtade vi min hund. kom hem till mamma och pappa där det vart grillat mysigt när vi hade grillat klart skulle alla gå in så jag och sabina åkte hem till henne och tittade på rånarna den är bra tycker jag gick ifrån sabina vid halv tio typ. gick och la mig isängen och tittade lite på tv. på söndan var jag bara hemma och städade lite barnen kom hem vid halv sju typ dom gick och la sig vid åtta så då gick jag oxå och la mig och tittade på tv. så nu är det måndag och imorgon ska jag till bvc med nemo och på onsdag till lördag har jag barnen själv mikko ska till finland till sina bröder.och på lördag är det kalas igen då fyller anki min syster 15år så måste handla nåt iveckan vet inte vad det blir men nått ska jag hitta på. ska skriva mer ikväll
puss


image235

image237

image238

image241

image242

ny vecka igen

hej
då var det måndag igen. igår var jag ute iparken med nemo och tindra nicole ville vara inne med mikko men när vi kom in då ville hon gå ut typiskt henne. sen ringde mamma och frågade om jag och barnen ville komma och grilla men jag sa kanske men slutade med att jag, nemo och vår hund cappi gick för tindra och nicole sov. men det var mysigt att komma iväg lite utan barn jo nemo var med men han sov typ hela tiden så man märkte knappt av honom och även fast han är vaken så är han så snäll helt underbar men det är alla mina barn såklart. så satt där och hade trevligt ityp 3tim jessica .felipe,danni,virre,robban och mamma det var vi som hade det så trevligt. nu iveckan är det inte mycket planerat förutom att åka till farsta med sabina och handla dop present till wilma måste helst göra det imorgon när barnen är på dagis hatar att göra saker i sista sekund men det blir nog bra vet ju vad jag ska köpa så.
nu ska jag dricka lite kaffe innan det är dax att fixa med barnen det är kläder på frukost på bordet och sedan gå ut iparken och ha det mysigt i sommar vädret.
ha en trevli´g dag allihoppa.
puss

lördag

jaha då var det lördag sov hemma hos mamma och pappa inatt det var trevligt tittade på talang och åt godis och glass det var gott. tycker talang är bra sen imorse gick jag hem till sabina för alla skulle till stallet men var bara där en stund för barnen var trötta la nicole och tindra och nicole somnade men inte tindra gick ut snabbt med cappi sen lagade jag mat köttfärsås och pasta vart riktigt gott. blir väl en hemma ikväll inte lätt att sova borta med tre barn allså dom är ju vana vid sina sängar oså. iveckan blir det farsta med sabina när barnen är på dagis så då blir det ju mycket lättare för nicole kan ju inte sova eller sitta ordentligt om det inte följer med nån annan som inte har barn men alla jobbar eller går ju iskolan. annars är det väl inget annat inplanerat nästa vecka kommer väl vara med sabina och jessica alltid lika mysigt. och om en vecka är det ju wilmas dop det ska bli kul. men måste sluta nu skriver imorgon ska skriva varje dag nu.
puss
image230

image231

image232

image233

tiden går fort

hejsan allihoppa då var det fredag igen och barnen har varit hemma allså inget dagis idag. så vi vilade en stund på morgonen sen gick vi ut till parken och lekte där i en time kanske sen gick vi ut med cappi efter det var det bara att laga lunch till tre små utsvulltna små barn. sen har dom badat och jag har städat såg ut som en bomb hade slagit ner. får vi se vad som häder ikväll och ihelgen. ska försöka boka kryssning med birka snart vill komma iväg lite då blir det en 48tim kryssning med spa och sola. och såklart sova. behöver verkligen göra det känns som det var evigheter sen jag gjorde det men får se om jag hittar nån som vill följa med annars åker jag nog helt själv. nu är nemo ledsen så skriver mer ikväll.
pussss

image226

image227

image228

hejsan

okej vet att jag har varit dålig på att blogga men jag bloggade för ett tag sen så gjorde jag nått så det försvann men har ju varit i egypten i en vecka har varit hemma en vecka nu men känns som längre. sen ihelgen hade jag kalas det var trevligt och en kompis var här på lördags kväll oxå vi åt suschi det var gott har aldrig gjort det förut och juste danni sov här på fredan oxå åt pizza och tittade på talangjakt det var ganska bra på söndan var jag iskärholmen med barnen handlade kläder till mig och barnen. sen åt jag middag med sabina och gustav var mysigt. sen nu hela veckan har jag varit med sabina typ varje dag men idag måste jag städa. måste ta mig till farsta centrum och handla dop present till wilma oxå vet vad jag ska handla men kan ju inte skriva det här.

image221

image222

image223

image224

image225

RSS 2.0