ledig till 5 januari

hejsan

då var det lördag och nu har jag äntligen fixat alla julklappar och nästan all mat jag ska ha med mig till sabina vi ska ju lite knytis.
idag var vi i farsta så då fixade jag min sista julklapp som var till sabina har handlat tillsammans med danni oxå.
och nicole och tindra skulle sova hos mormor men nicole ville så somnade dom i bilen så då tog mamma med dom till stallet men dom vaknade där och nicole ville hem och då ville inte tindra det oxå.
sen runt halv fem ville dom dit så nicole ringde mamma då kom hon men märkte att nicole hade feber men hon ville ändå sova hos mormor så det fick hon. men hon lär väl redan sova hihihi.
imorfon ska vi träffa anna och thea dom kommer runt elva så barnen måste komma hem till dess men det vet mamma får bara påminna henne heheh.
nu ska jag passa på att mysa i soffan.

kram

farsta idag med familjen

hejsan
då var det söndag tiden går väldigt fort hihih ifredags var jag på teater med sabina och gustavs familj det var ganska kul faktiskt innan åt jag middag hos sabina och gustav mysigt fick åka med alexander och linda till stan mycket snällt sen hem och sov anki mamma och pappa passade barnen mycket snällt så jag fick lite sov morgon sov till nio typ gick hem till mamma och pappa och hämtade barnen sen kom jonis passade honom när sabina och gustav skulle fixa lite men sen kräktes han så dom fick komma men sen vart han bättre gick hem till dom vart bjudna på middag igen och barnen badade tillsammans.
sen idag har vi myst hemma lite med tända ljus oså vid frukosten sedan åkte vi till farsta och shoppade lite klappar nu har jag bara
 
pappa
sabina och danni kvar känns ganska bra måsta fixa det typ nästa vecka nått hela tiden. nästa lördag ska vi ner till leo och ha lite lucia fika och byta julklappar.
och helgen efter ska jag träffa anna och thea och byta julklappar fullt upp hela tiden. och idag har nicole gjort egna julklappar till några i familjen men hon ska göra mer imorgon så har vi slagit in dom oxå hihihi.
imorgon är det jobb igen måndagen är värst sen blir det bättre och bättre.
nu ska jag titta på tvn med tindra och lägga nicole isängen hon har somnat på golvet med sin kudde och nallle.

pusss

RSS 2.0