sol

äntligen verkar våren vara här nästan som sommar. idag är det fredag och jag var hos sabina en stund imorse sen kom mamma hem till mig och hjälpte mig att fylla i lite papper har även hunit med att vara hos min kompis natta som bor isegeltorp vi åt pasta sallad och satt på hennes ute plats riktigt mysigt att sitta ute. och imorgon ska vi nog åka till nån äng så dom får springa lite hundarna sen blir det lite grillning hos natta mysigt skulle vilja åka till ikea oxå ska flörta lite med henne se vad hon orkar vill ju passa på att sola oxå så skönt att göra det vill åka utomlands igen till typ thailand men har ju inte råd måste börja jobba först. men man vill ju hinna med så mycket nu när man bara har nemo nicole och tindra kommer ju på måndag morgon då ska man ju ha dom till den 22 eller23 igen beror ju på när han hämtar dom hoppas det gick bra med lägenheten han var och titta på idag måste ju nästan ringa och kolla.

bara nemo till mån

då var det torsdag och mycket har man hunit med barnen på dagis sen var jag i centrum och kollade om dom hade banan kartonger som dom inte hade gick till ica vid mig där fick jag nio styckna så packade dom till mikko sen kom han vid halv tre hämtade barnen och tog säckarna som jag hade packat till han känns jätte tråkigt om du läser det här så ska du veta att jag älskar dig fortfarande såklart riktigt synd att det inte funkar men sånt är livet. nu har han inte så mycket saker kvar här lite på vinden men det ska han ta direkt där ifrån så jag behöver inte bära ner det. och sen om man hittar mer under tidens gång så får han ju ta det när han hämtar barnen .sen fick jag reda på idag att han ska ha en veckas semester med barnen en vecka ganska skönt då ska han ha alla tre så det blir lyx ska sova och verkligen göra så mycket jag hinner. inte så mycket planerat för helgen imorgon kommer kanske mamma och hjälper mig och fylla ipapper som jag måste lämna in senast på måndag så jag kanske får lite pengar så jag har råd med allt vet inte hur jag och barnen ska klara oss men det löser sig hoppas jag får se om mikko kan tänka sig att ställa upp lite.och på söndag gröna ska bli kul.
puss

inte lätt

då var det tisdag och mikko har flyttat ut tråkigt på ett sätt såklart älskade honom ju på ett sätt och att han är barnens pappa menmen idag har det varit mycket ringande och fixande med saker hoppas allt löser sig snart så man kan få lite pengar  inte kul att inte ha ett öre. och nicole gjorde det ju inte bättre idag när dom bada så gick jag in dit för dom bråkade lite då bråkade dom om en hink som nicole hade hällt i allt mitt shampo i den var helt ny plus att jag inte har mer men det löser sig får tvätta håret med balsam hihih. imorgon ska jag försöka fixa shampo plus flyttkartonger så jag kan packa lite mer saker åt mikko sen är det kvartsamtal för tindra imorgon vid halv två till två så måste fixa mycket innan sen är det min lediga helg ihelgen håller på att försöker ge nemo välling på natten så mikko kan ta han oxå det skulle vara skönt då har jag bara cappi att ta hand om. ska kämpa med nemo nu till på fredag och se hur det funkar det måste funka till hundra om jag ska kunna slappna av hela helgen när mikko har honom. sen är det grönan på söndag får det helt gratis av en kompis som jobbar där mycket snällt. längtar till den 20 när barnbidraget kommer då måste jag stor handla måste fråga min kära mor eller syster om nån av dom kan åka med mig till typ maxi eller willys och handla då kan ju inte springa på ica här blir jätte dyrt mycket att tänka på nu jaja nog om mina problem inte så kul att läsa om kanske. ska titta på tvn nu skriver imorgon och berättar hur det går.
pussssssssss

hej

ja då var det måndag var ett tag sen jag skrev har varit fullt upp och plus att jag har haft barnen sen ionsdags helt själv bara att vänja sig ja iallafall danni sov här från fredag till lördag vi var icentrum på fredan och fixade present till anki som fyllde femton ilördags sen var vi i parken danni badade barnen och lagade lunch så snällt danni. när barnen somnade åt vi glass och tittade på talang ett bra på program. på lördan gick vi hem till danni vid halv nio sen gick jag hem och fixade mig inför kalaset och sabinas möhippa som vart väldigt lyckad och även anki vart glad för sina presenter kul. sabinas möhippa vart väldigt lyckad vi dansade magdans åt middag sabina fick gå runt och tiga pengar av folk på stan sen efter allt det vart det lite mys hemma hos sabina jag gick vid tio var helt slut sov hos mamma och pappa vaknade vid kvart över fem då låg nemo och drog mig i håret kul medans nicole och tindra sov till halv sju gick ifrån mamma och pappa vid nio kom hem barnen somnade vid typ halv elva då somnade jag oxå sov typ i två tim jätte skönt. får se vad man hinner med den här veckan då vill hinna med så mycket som möjligt står bara på samma ställe känns det som (men skiljsmässan allså)
nej nu ska jag vila alla barn sover.
puss

fredag

jaha då var det fredag igen har inte hänt så mycket på valborg var jag på willys med mamma så var danni här och passade barnen skönt att komma iväg utan barn har ju haft dom själv sen ionsdags och imorgon kommer mikko hem måste ta tag i skiljsmässan nästa vecka och nästa helg har mikko barnen och han åker till eskilstuna till barnens farmor där dom var förra helgen oxå. jag kommer nog ha nemo för han ammar ju fortfarande på natten. men iallafall och igår var alla här och åt mamma hade med sig mat så vi kunde göra korvstroganoff vart riktigt gott. imorgon ska vi fira anki ska bli trevlig sen får man se vad som händer på kvällen beror på vad mikko ska göra.det är inget inbokat nästa vecka ganska skönt men man brukar ändå ha fullt upp ska försöka sova nån dag när nicole och tindra är på dagis beror ju på hur nemo sover. längtar till nästa helgen då ska jag ta det lungt är ju inget inbokat då heller ganska skönt. ska umgås med danni nu som ska sova här vi har precis ätit pizza som man lagade i ungnen var smarrigt.
hejdå

image247

image251

image252

image254

RSS 2.0