hemma imorgon oxå

hejsan

idag har jag ju varit hemma med tindra men gick snabbt ner till centrum och handlade lite mjölk oså sen hem tindra och jag somnade sov typ i 2 tim men var svårt och väcka tindra vid typ kl 14 skulle jag ringa min chef och säga att jag kunde komma imorgon men då ringde dom från dagis och sa att nicole hade feber så gick och hämtade nicole och nemo.
men imorgon får tindra och nemo gå och hoppas på att jag kan jobba på onsdag suck får typ ont imagen behöver ju pengar hade nästan jobba så jag skulle få en hel lön men vart en dag för lite får vi se månaden efter hur många dagar jag blir borta suck blir så trött.
nicole sitter bara på soffan så hon är verkligen sjuk annars brukar hon leka när hon kommer hem från dagis.
inge kul när dom är sjuka menmen sånt är livet ska roa dom andra två nu.

hejdå

vabbar

godmorgon

då var det måndag och jag är hemma med tindra hon har feber eller hade igår men är bättre idag hoppas på att hon kan gå imorgon och att dom håller sig friska resten av veckan nu när jag ska ha dom, mikko har ju haft dom hemma tors fred och hela helgen varför kunde dom inte va sjuka då???
men men jag måste ju oxå ta mitt ansvar som mamma kan ju inte alltid hitta barnvakt.
men det kändes som nicole va lite varm men det känns som hon är det ofta.
och ihelgen har jag jobbat sen var jag ju på bio i fredags med mia och kollade på beck och åt thai mat mia bjöd för att jag ska passa hennes barn nästa helg.
sen på lördag efter jobbet åkte jag sabina och jonis till jessica felipe och wilma vi åt kräftor och tittade på film det var trevligt.
nu ska jag mysa med tindra inte ofta man bara har "ett"barn.

pusss 

grattis tindra

grattis tindra på 3års dagen älskar dig

puss från mamma nicole och nemo


onsdag

hejsan

då var det onsdag och barnen har åkt till mikko och kommer hem till mig på måndag igen det är både "skönt " men väldigt tråkigt när dom är borta men ska göra ganska mycket saker när dom är borta ska jobba extra imorgon lördag och söndag plus på fredag ska jag på bio med mia ska se nya beck ska bli kul ska nog även äta middag på heron mia ska bjuda för att jag ska passa hennes barn.
sen på lördag om vi inte jobbar för länge så ska jag hem till jessica och felipe vi ska äta kräftor hoppas på att det blir av har redan köpt mina kräftor det är as gott finns nästan igen godare.
sen fick jag reda på att en kompis är gravid men hon har precis fått reda på det så man vet ju aldrig vad som händer men hoppas ju på det bästa känns som alla får barn.
ska "bli "kul och jobba behöver verkligen pengar.
nicole behöver nya skor och nemo en ny overall mössor och vantar till alla barn sen vill man själv ha massor vill ha nån ny kofta skor smink mm ahahaha mycket man vill ha önskar man vann pengar men inte så lätt att vinna när man aldrig spelar hehehe.
hoppas på att typ tjäna 2000kr ihelgen det skulle sitta fint.
usch och snart ska jag till familje rätten igen hoppas det går igen så som jag vill att han inte får ta barnen mer än vad han har nu plus att jag får julafton och han nyår och tvärtom nästa år.
och vill börja spara pengar till maj nästa år vi åka till thailand och sola och bada barnen skulle nog tycka om det jätte mycket.
sen kan det gärna få ligga en pojkvän ibrevlådan när jag kommer hem ifrån jobbet imorgon hahaha nu börjar det spåra ut ska lägga mig på soffan nu.


pusss

tiden går verkligen fort

hejsan

då var det måndag igen och tiden går verkligen as fort.
ifredags så jobbade jag gich hem hämtade barnen gick ner till centrum och handlade lite inför kalaset som vi skulle ha på lördan vi firade ju tindra och nemo då. men när vi var i centrum handlade jag även byxor till tindra och nemo.
gick hem och gjorde det gamla vanliga laga mat städa leka lite med barnen lägga dom oså.
och nemo var lite jobbig på natten vaknade och var krasslig som om han hade lite svårt att andas men tänkte inte mer på det sen på lördan när han vaknade hade han feber och var lite förkyld så tänkte där har man förklaringen för natten så vi gick till centrum igen handlade det sista till kalaset som var kycklingen skulle bjuda på pasta sallad.
fikade även med sabina som hade rast.
när vi kom hem åt vi lunch och vilade en stund innan alla skulle komma dom kom vi 17.00 och nemo var ganska pigg när alla kom åt vi mat sen fick dom öppna presenter dom fick jättefina saker.
dom fick kläder filmer pussel kök köksaker hårspänen tågbana cd-skivor säkert nåt mer som jag inte kommer på nu

sen skulle alla åka mamma tog med sig nicole tindra jonis och wilma nemo fick va hemma eftersom han inte mådde så bra.

så jag sabina jessica felipe jose och gustav bestämde hos för att hyra film så killarna fixade det och vi tjejer godiset.

vi började titta men nemo vaknade några gånger och hostade hade svårt och andas när han typ vaknade för 3gången så kände jag att jag ville åka in men honom till akuten så gustav körde mig när vi kom in sa dom att det var falsk krupp inget farligt som tur var.

men nu är han hemma oss mikko och får vila upp sig lite. så nu får jag inte träffa honom innan måndag saknar honom redan.





lördagen den 22/9

hejsan

nu var det ett tag sedan men har haft fullt upp som vanligt vi har firat pappa som har fyllt 50år. vart en riktigt lyckad fest många gamla vänner som kom.
och idag är det barn kalas ska fira tindra och nemo lite i förskott blir ju så när man har barnen varannan vecka men ikväll är det familjen som kommer och om två veckor blir det barn kalas mycket hela tiden.
och inatt ska tindra och nicole sova hos mormor även nemo skulle gjort det men han har feber så han får vara hemma med mig.
och imorgon kommer nog mikko och hämtar nemo han kommer nog inte kunna gå på dagis på måndag lite tråkigt för då skulle han börja på ny avdelning för han har blivit så "stor" hahaha stor när han bara är 2år men han fick gå före dom som egentilgen skulle börjat där hahah.
igår var det ju såpbubble fest på dagis men jag kunde ju inte komma eftersom jag jobba så mamma gick och även sabina och gustav var där.
och mia tog kort så jag får gå ner nån dag och titta på korten. nej nu ska jag fixa lite här hemma ska ta kort sen och kanske skriva efter kalaset och vissa vad dom fick.

kram

snart helg

hejsan

jaha då har man snart jobbat 1 vecka efter semestern har gått riktigt fort plus att på onsdag har jag haft barnen 3 1/2 vecka herre.
men föra helgen firade vi felipe det var trevligt vart bjudna på middag och fika vi grillade korv det var as gott.
sen har det ju bara varit lämna dagis jobba hämta laga mat bada lägga barnen städa så ser mina dagar ut och självklart lite lek oxå.
idag har jessica wilma och felipe varit här alltid lika kul när dom är här.
ihelgen blir det nog bad om det är lika fint väder då blir det farsta badet eller bara fylla vara små poolar nere hos mia och matte. vill såklart sola oxå.
och nästa helg när jag inte har barnen ska jag och min syster pernilla bli fotade och sminkade ska bli kul mia anmälde mig så dom ringde mig igår så då bokade jag tiden och man fick ha med sig nån så då tog jag med pernilla ska bli kul och umgås med henne lite själv det är kul med många syskon men svårt och välja vid såna tillfällen man vill ju ha med alla.
nej nu ska jag lägga mig på soffan och titta på tvn.

pusss











as trött

hejsan

då var det lördag kväll och jag är as trött barnen har varit uppe som vanligt från typ halv sex på morgonen men nemo brukar ju iallafall sova 1gång per dag så man får lite lungt men nix inte idag och inte tindra eller nicole heller.
men imorse kom jessica felipe och wilmis hit dom skulle hämta ligg delen till vagnen så dom kunde ha med den till babyproffsen och vissa så dom skulle få en likadan plus så tog dom madrass och lite sängkläder.
har även varit i parken målat byggt med lego och lera full rulle.
på måndag blir det jobb men har ju barnen hela nästa vecka plus veckan där på tills på onsdan.
snart fyller pappa 50år oxå får se vad man ska hitta på till honom oxå.
imorgon är det kalas hemma hos jessica och felipe han har ju fyllt år och ska imorgon bjuda på fika, sabina och gustav var och fixade present till honom idag från mig oxå det lätt som bra grejer.
och så har jag fått as ont i halsen och är typ förkyld hoppas på att det inte blir sämre.

pusss

RSS 2.0