junibacken

hejhopp

imorse så tog vi bussen mot centrum 08.30 för sedan ta tåget mot stan och gå på junibacken även mia matte leo och razmus kom dit men dom tog bilen mikan och hennes barn robin och leo kom oxå barnen tyckte verkligen det var as kul tindra och nicole blev målade i ansiktet nicole vart en fjärill och tindra en katt nemo ville inte.
men vi kollade oxå på en pippi föreställning och sen åt vi lunch och barnen lekte precis innan vi skulle gå hem köpte vi en varsin klubba.
och resten av veckan har vi umgåts men familj och vänner på måndan var sabina jessica wilma anna och thea här på tisdan åkte vi till anna och thea och umgicks och lunchade ihop på onsdan var vi hemma hos jessica och wilma åt lunch och hade mysigt och igår var vi hemma hos lena och tittade på när mamma och hon målade deras hus sen var vi ute i parken med matte leo och razmus matte bjöd på en kopp kaffe.
får vi se vad som händer i helgen vill som vanligt hitta på nåt kul men kommer aldrig på nåt men kan ju hoppas på bättre väder så man kan bada.

han inte ta nån bild på tindra var tvungen att springa efter nemo så mia tog kort ska be henne skicka det till mig nåndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0