tisdag

hej

då var det tisdag igen och är ju hemma med barnen. orkar inte gå och bara lämna nicole så hon får va hemma tills dom andra ska gå till dagis som blir på måndag.
mikko var här igår kväll så vi bestämde att han ska ha dom från onsdag efter jobbet till måndag morgon och lämna dom på dagis har ju sagt det förut men det är ju hans helg.
sen ska barnen vara lediga 4veckor isommar v 28 29 30 31 sen får dom gå resten mikko ska ha två veckor och jag två veckor.
vill hitta på nåt kul då junibacken istan blir det iallafall sen skulle jag vilja åka kryssning bara under dagen ingen 24tim.
sen vill jag åka till typ skansen eller kolmården mycket man vill göra och bada såklart hoppas på att man kan göra nåt utav det iallafall.
är så rastlös av att vara hemma vill städa men ändå orkar jag inte men det ser ganska bra ut.
nemo höll på inatt så han var jätte trött nu på morgonen så han somnade om vi åtta och sover fortfarande så jag kommer ju inte få sova nått idag för när tindra och nicole sover kommer ju inte han sova snyft.
men ska hämta jonis på dagis runt två senast 14.30 så dom måste sova innan det.

kram

sjuka barn

hejsan

nemo och tindra har ju v-koppor inte kul har ju nästan precis varit hemma med nicole när hon hade det men jag ska vara hemma imorgon och kanske onsdag sen ska mikko ha dom till på måndag är ju hans helg men snällt att han kan ta dom tidigare.
ska bli kul ihelgen först blir det lite middag hemma hos mig och lite alkohol oså heheh sen får man se vad som händer senare på kvällen.
och på fredag ska jag och sabina åka och handla det behövs verkligen. middan blir på lördag sen är det ju shoppa som gäller på söndag.
fundera på att bli brunett igen men vill bli riktigt mörk mia ska hjälpa mig och hitta nån färg på söndag så ska virre färga nån helg typ nästa helg när jag har barnen.
nu har man mycket och se fram emot bara massor med roliga saker.
men är så trött hela tiden och blir lätt på dåligt humör och det går lätt över på barnen, men nicole tjatar mycket och om jag säger nej tjatar hon mer och börja typ gnälla och jag orkar inte höra så då får hon som hon vill och det har hon märkt att hon får så då gör hon det typ hela tiden.
och tindra blir jätte ledsen så fort man bara tänker nej typ.
och lila nemo gnäller typ bara när han är trött. men snart är jag lång ledig vid påskhelgen då har mikko dom från torsdag kväll till tisadg morgon och lämnar dom på dagis ska bli skönt man måste få ta det lungt ska inte planera nånting till den helgen.
behöver verkligen få sova.
nu sover alla helt otroligt ska nog ta ett bad skulle va riktigt skönt.


pusss

lördag morgon

godmorgon

nu har jag typ varit vaken 1tim lite mer kanske är as trött har drukit två koppar kaffe och barnen har precis ätit frukost.
alla ligger ju typ och sover har as tråkigt.
får se vad som händer idag om pappa ska till lokalen så kanske vi går dit en stund den öppnar ju nästa helg ska bli riktigt kul och se hur det går men jag ska själv köpa två affiser eller hur det nu stavas dom kostade bara 15kr styck men får lägga undan två till nästa helg när lönen kommer.
hoppas det blir bättre väder på dan då kan man ju iallafall gå ut i parken en stund så tråkigt och sitta inne hela dagen.

puss


fredag och har barnen i helgen

hej

då var det fredag och jag har barnen den här helgen får se vad man hittar på nåt blir det alltid,kanske badhuset på söndag.
skulle behöva kolla på lite kläder till nemo oxå han har blivit så stor så han behöver ha storlek 92.
men nästa helg ska jag shoppa till mig får se om det blir nåt plagg till nemo några byxor kanske och nån tröja får se hur mycket pengar jag får i lön.
sen måste jag köpa massor med mat oså och spara tills jag ska göra en rolig grej några vet vad jag menar och det ska bli as kul, ni som inte vet får veta om några veckor.
jag funderar på att färga håret igen och bli brunett igen jag kan aldrig bestäma hur jag vill ha det men om jag ska bli mörkhårig så vill jag att det ska bli mörkt inte halvdant.
det är så mycket man behöver köpa hela tiden snart behöver nemo en "riktig" säng oxå och så funderar jag på en våningsäng till nicole och tindra.
om dom får en våningsäng så får dom ju mycket större plats på rumet. sen skulle jag vilja ha ett par snygga stövlar dom är enkla att gå i ska inte va för höga.
nu ska jag titta på tvn.

pusss

heldag idag oxå

hejhopp

nu kom jag precis hem vaknade typ halv nio i morse städade lite gick till affären ringde mamma som va ilokalen gick dit pappa och jonis var där oxå hjälpte till lite åkte till fullersta och skulle kolla om en affär var öppen det var den inte åkte till lena och bosse och fikade lite hem duscha gick ner till mia som fyller 30 idag fikade där när alla hade gått så beställde vi mat får resturangen borta vid biblioteket det vart riktigt gott.
mia och matte är trevliga och mias mamma och pappa var där oxå dom är gulliga.
imorgon är det jobb igen får se hur länge man får jobba nu innan nån blir sjuk men då har mikko sagt att han ska ha barnen.
hoppas på att han kan det då.
är typ mer trött nu än när man jobbar. mamma undrade om jag ville komma till lokalen men tror inte jag orkar är as trött.
vet inte hur jag ska orka jobba imorgon skulle va skönt att typ vara ledig 1vecka antingen utan barn eller att man lämnar dom på dagis sen hem och sova hehehe.
men dagarna går ju fort så snart är det ju helg igen då är det inte långt kvar till en rolig sak.
nu ska jag slappa.

puss

söndag och helt slut

hejsan

trodde att man skulle vara pigg på söndagar men nix jobbade igår fick ihop 8tim sen hjälpte jag pappa och köra mer saker ifrån lägenheten till deras lokal vi började 9.30 och jag kom hem 19.30 så det vart en lång dag men jag ska få pengarna lite tidigare så jag kan shoppa med mia. ska bli kul hoppas man hittar nåt då när man vill göra hitta nåt brukar ju va så att man inte gör det hahaah.
idag ska jag städa hemma lite gå och handla imorgon kommer barnen hem så det finns lite i kylen då sen ska jag fika hos mia hon fyller 30år idag.
det stora partyt kommer senare vi ska ha så jävla kul.
tänk att det redan är första mars idag tiden går så fort och fint väder är det oxå. ja juste sen ska jag kanske gå till lokalen efter jag har varit hos mia om dom är kvar där då.
och snart måste jag spara pengar till en ny säng till nemo han måste ju få en "riktig" säng har sätt en på ikea som jag vill ha den var ganska billig 1000kr men sen måste man väl ha en madrass oxå men dom är väl inte så dyra.  sen funderar jag på att köpa en vånings säng till flickorna då får dom ju större plats  på sitt rum.
sen skulle jag vilja ha lite saker hit hem så man får det lite mysigare typ små lampor oså men det får bli nån annan gång hehehe. när jag fyller år ska jag bara önska mig saker till mig kläder smink hårsaker legginings mm. men det är ju långt kvar hahaah. nej nu ska jag börja städa lite.

puss






RSS 2.0