tvillingar

hejsan min syster jessica ska få tvillingar två pojkar dom ska komma i slutet av september det ska bli så kul men tänk då måste man köpa det dubbla tänk för jessica och felipe dom måste ju köpa allt 1gång till spjällsäng bilbarnstol lite mer kläder kanske hahah ja det blir en del.
ja ihelgen som va jobbade jag ju hela helgen ska även jobba på lördag då ska danni passa barnenmen jag kommer får en bra slant och det behövs verkligen och snart fyller ju nicole 4år oxå den 8 juni sen blir det barnkalas helgen efter men vet fortfarande inte vad jag ska köpa. och idag ska dom jag jobbar för bjuda på lunch ska bli trevligt hoppas jag så det inte är nåt negativt han ska säga.
tråkigt väder det ska va då men hoppas på fint väder ihelgen så danni kan gå ut i parken med barnen en stund på lördag. nu ska jag fixa innan vi ska gå till dagis.

puss

jobb jobb jobb

hejsan

då var det lördag morgon väntar på att pappa ska komma och hämta mig vi ska åka och jobba inte så kul är as trött men det blir roligt när pengarna kommer.
men igår efter jobbet åkte jag hem hämtade min plånbok gick till lokalen tog en fika med mamma och lena, sen fick jag åka med lena till cenr´trum skulle möta sabina där vi skulle handla lite tacos vi skulle ha det lite mysigt med familjen vi syskon plus mamma och pappa jessica kunde inte va med hon jobbade.
sen färgade även virre mitt hår ska bli blond igen har så svårt att bestäma mig vad jag vill ha för färg men nu till sommaren vill jag nog vara blond.
barnen är hos mikko kommer hem på måndag jag saknar dom så tomt när dom är borta.
har även hunit storhandlat fick åka med mia och handla så snällt hon är en underbar vän alltid glad och posetiv.
nej nu ska jag fixa lite här innan pappa kommer ha en bra lördag.

pusss

trött

godmorgon

då var det söndag morgon och barnen leker fattar inte hur dom orkar men men ska berätta vad jag har gjort ihelgen eller ja ifredags jobbade jag hade sån tur när jag skulle hem att mamma var i farsta centrum så jag fick åka med henne hem vi plockade upp danni hemma hon skulle vara barnvakt till mina barn jag skulle på personalfest jag åkte hemifrån 16.45 möte min jobbar kompis och hennes man istan.
där åt vi middag och dansade hade trevligt fick åka med en annan jobbar kompis hennes man körde vi åkte runt 22.30 då gick danni och hennes kompis hem jag somnade typ på engång man hade ju varit vaken sen 05.30 på morgonen. sen på lördan vaknade nicole och tindra 04.00 typ nemo 1tim senare dom åt frukost badade och bråkade. vid 08.15 kom mia och razmus upp en stund dom skulle till centrum och jag skulle träffa anna och thea vi skulle till rådsparken vi hade fika med oss det var trevligt är så lätt att vara med anna tycker jag.
sen skulle vi hem och anna frågade om hon fick följa med hem och det var ju kul att hon ville dom var här typ 1tim.
efter det lagade jag mat nicole fick måla så hon inte skulle sova tindra somnade cirka 30min på soffan sen fick hon inte sova längre.
men alla somnade vid 18.oo tror jag det var skönt jag var as trött är det fortfarande. och ihelgen som kommer blir det jobb oxå både tors lörd och söndag. sen längtar jag till 6juni då är det shopping som gäller med mia istan ska bli kul hoppas på fint väder.
nu ska jag leka med mina barn.

puss



hejsan

hejhej

man ska verkligen vara glad för det man har läser lite olika blogga om tex en mamma som har en son som är sjuk han lever inte längre än till två typ jag gråter bara jag tänker på det usch tycker så synd om mamman och pappan sen hittade jag en annan blogg idag om ett par föräldrar som väntade tvillingar dom föddes 4månader för tidigt och dom klarade sig inte usch vad hemskt.
och jag som kan tycka att det är tungt ibland med mina 3älsakade barn dom är det bästa jag har förutom min familj mamma pappa och mina 6syskon så mysigt med stor familj.
jaja idag har jag jobbat sen kom min syster jessica och hennes dotter wilma förbi.
nu sover alla barnen så det är rätt så tyst jag ska duscha och ta hand om mig själv och sen lägga mig isängen och kolla på tvn.
snart är det helg igen då ska jag träffa anna och hennes dotter vi var jätte mycket förut när nicole och thea var små sen flyttade jag och vi slutade typ att umgås men nu har det blivit mera och jag är så glad för det tycker jätte mycket om anna hon är rolig att vara med och lätt att prata med. och nicole tycker om och leka med thea.
och det är ett tag kvar men den 6juni ska jag och mia åka och handla kläder till barnen och så ska jag handla presenter till nicole som fyller den 8juni men hon ska ha kalas den 13juni helgen efter så hon får presenterna då men har ingen anning vad jag ska handla kläder behövs alltid funderar på typ memory puzzel massor med pyssel saker.
kommer inte på nåt annat en ganska svår ålder.
nån som har förslag???
nej nu ska jag fixa lite här.

pusss



då var helgen snart över igen

hejsan

då var det redan söndag och helgen har varit lungn känner mig inte helt frisk hoppas på att jag känner mig bättre imorgon till jobbet.
men sen hörde jag att nicole och tindra har feber så vi får se om dom är friska tills imorgon för det är ju min vecka att vara hemma, men jag har precis fått ett nytt ställe jag ska göra skulle va kul om man fick göra det.
men iallafall ifredags var jag på utvecklings samtal om nemo gick bra bara massor med posetiva saker om min prins fröken sa att han har avdelningens charmtroll.
sen åkte jag hem till mamma städade lite åkte sedan till huddinge med virre hon köpte lite smått och gott och jag hår färg så virre gjorde slingor och klippte lug på mig slingorna syns inte så mycket ska bli mer när jag får pengar.
sen så sov jag hos mamma och pappa vi tittade på film.
på lördag åkte jag mamma gustav och jonis till farsta fixade present till anki.
hem städade lite hemma gick över till gustav umgicks lite hem och typ sov till och från resten av dan kände mig inte bra. tittade på robinsson.
idag mår jag inte heller bra men lite lite bättre ikväll är det fika hos mor och far får se vad som händer innan.
nu ska jag duscha.

hejdå


har inte hänt så mycket

hejsan

har inte hänt så mycket sen sist jag blogga har bara jobbat och varit med mina barn, men just nu har jag bara tindra och nemo nicole är hos mikko som hon är varanan vecka från onsdag till måndag så tar han tindra och nemo på fredan. så imorgon blir jag barn ledig vet inte vad jag ska göra hoppas på fint väder.
på lördag ska jag fixa present till anki som fyllde år förra helgen men pappa var inte hemma då så vi ska fira henne på söndag kväll.
och den här månaden får jag äntligen en hel lön kommer sitta bra nu när barnen behöver sommar kläder.
sen skulle jag vilja åka på kryssning snart nu när det börjar bli fint väder nån som vill följa med?? så kan man sola på däck på vägen hem.
ja juste nemo somnade sjäv i sin säng odag behövde inte ligga där innne så nu har jag fått mysa lite med tindris nån som har förslag på vad man kan göra imorgon kväll??
vart ett kort inlägg men ska städa lite nu när barnen sover.

puss

söndag

hejsan

då var det söndag och jag är as trött nicole vaknade 03.45 fast hon vaknade 04.30 igår och var vaken hela dan fram till 18.00 hur orkar hon???
men men sen vaknade tindra och nemo runt 04.45 tyvär dom kunde ju inte sova så som nicole höll på och dom somnade ännu senare än nicole runt 19.00 tror jag.
igår var vi iparken en stund på morgonen i lagade lunch och tindra och nemo sov sen ut igen barnen lekte med leo en stund sen gick vi till lokalen där mamma jobbade och sabina var även där.
åkte sedan hem till mamma där vi grillade korv och åt kräftor smarrigt var det. tack världens bästa mamma och mormor.
barnen tyckte det var gott oxå hihhihi.
idag är det inte så fint väder får se vad som händer nemo sover redan "middag" han har sovit en time snart stackarn att han inte kan få sova på morgonen plus att jag kommer ju inte kunna sova sen om nicole och tindra kommer somna snyft.
och imorgon är det jobb igen och nästa helg är jag barn ledig har inte planerat nåt än ganska skönt hoppas det blir fint väder då oxå så man kan sola.
nu ska jag dricka en kopp kaffe till och hoppas på att bli lite piggare.

puss

bilder










1 maj

hejsan

nu var det ett tag sen jag skrev igen vet inte varför det blir så men men har hunit med ganska mycket har varit på kryssning med nära och kära.
firade typ min födelsedag där på båten fyllde ungefär år efter en vecka fick present av mia ann-sofi och matte fick sminkning på make up store det var jätte kul tog såklart en party smikning sen fick man välja smink för samma summa som det kostade riktigt kul.
sen har jag haft fika några helger efter åt. varit på påskmiddag i trångsund träffade gamla mammaor från då jag väntade nicole jätte kul var även på kalas i trångund en gamal dagis kompis till nicole fyllde 4år.
har även hunit varit ute med mia och anna på patricia hade tjej middag först riktigt kul det oxå.
och så nu är det första maj igår slutade jag tolv var hemma ett hämtade på dagis var ute iparken mamma hämtade nicole. mia kom oxå ut dom skulle till centrum och köpa nya foppa tofflor till leo och tindra skulle få hans gamla som var hur stora som helst. men hon vart gald vi gick till centrum när matte kom hem vart donken oxå tindra måste få göra lite saker oxå. sen köpte jag nya foppa till tindra hon vart jätte glad då kunde hon springa hahaha.
sen gick vi hem matte köpte en varsin glass vi åt på vägen hem mysigt.
när vi kom hem dröjde det inte länge innan båda sov skönt.
tindra sov i sina foppa och i sin nya keps hom fick i tisdags för den hon hade innan var för liten så hon var så arg men hon ville ändå ha den hahah rolig hon men nu har hon nog det mesta lite sommar kläder bara får bli nästa lön.
och då ska nemo och nicole få foppa oxå skönt på somman.

hejdå



RSS 2.0