snart åker dom :-(

hejsan

nu var det ett tag sen men har inte haft lust att blogga men nu är det dax ja det har väl inte hänt så mycket förutom jobb dagis laga mat osv.
jo men förra helgen när jag var barnledig var jag mamma och lena och kollade på teater när lenas son spelade det var riktigt kul efter åt vi på resturang det var riktigt gott och trevligt.
sen på lördan var jag med natta vi hade tjejkväll med tema hälsa hahaha sen på söndan var jag hemma tror jag.
och i helgen som va när jag hade barnen så på lördan var mia här uppe med razmus och leo barnen lekte sen efter det kom sabina och jonis dom var här en stund sen gick vi hem till dom handlade med oss lite tacos smarrigt så det var mysigt på söndan var vi nere hos mia så barnen fick leka där och vi gick till biblan barnen tittade i böcker och lekte med pussel. vi lånade en pippi film kostade 20kr för 3dagar ganska billigt sen gick vi hem åt lunch och sov lite gick hem till mamma och pappa sen med sabina gustav och jonis dom städade bilen och jag krattade löv sen hade sabina köpt med fika mums var det.
ja och nu iveckan har det inte hänt så mycket sabina jonis och virre var här igår virre klippte sabina och nicole och färgade mitt hår tack virre vart jättebra.
ja och imorgon åker barnen till mikko och på lördag ska jag gå ut ska bli så himla roligt först blir det middag hemma hos mig.
och imorgon torsdag ska jag till tandläkaren mindre roligt usch.
sen vill jag bara säga att jag älskar mina familj mamma pappa och alla syskon jag skulle inte klara mig utan er älskar er.


puss

tisdag

hejsan

då var det redan tisdag igen och imorgon åker barnen till sin pappa och kommer tillbaka på måndag ska bli skönt men ändå tråkigt man är ju van vid liv och rörelse. :-)
igår när jag kom hem från jobbet så hämtade jag barnen ifrån dagis tog även med mig kusinen jonis hem han va så gullig när jag skulle hämta honom så frågade jag vilka skor som va hans så tog han fram ett par men jag kände inte igen dom så såg jag dom jag trodde va hans ja ba jonis är inte det här dina skor då sa jonis jaaa juste asså så gullig.
sen kom jessica felipe och deras barn och hälsade på efter en stund så öppnades dörren mamma har nyckel så in kom mamma anki danni robban lena och simon så det vart fullt hus men mysigt så det vart lite fika mamma hade med sig kanelbullar.
ja det var går dagen så idag efter dagis var det hem laga mat hänga tvätt dammsuga upp efter går dagen var tvungen och byta dammsugar påse mitt i alltihopa bajsa tindra på sig jag fick ett sms av mia att hon hade en overall till nemo om jag ville ha nicole ville ha mer mat allt på engång så mia kom upp med overallen en everest grön jättefin tack så mycket nu har alla barn overaller vinter skor nu är det bara tumvantar och tjockare mössor. imorgon efter jobbet så har jag inget inbokat ska nog hoppa av vid farsta och se om jag hittar nåt jag kan ha när vi ska gå ut och prova så kan jag bara åka och handla det när jag får pengar.
nu ska jag lägga nemo.

kram

 


söndag

hejsan

då var söndagen nästan slut är hur trött som helst.
men idag har mamma varit är på en fika sen gick vi till centrum när mamma hade gått handlade buss kort och lite fika som vi skulle ha när anna och thea kom det är ju kanelbullens dag :-) så anna, jag och barnen har fikat och umgåts så mysigt och träffa dom blir ju inte så ofta men vi ska ses nästa gång vi har barnen på helgen då ska vi hem till anna.
men fast jag älskar och ha barnen så ska det bli så skönt och vara barnledig i helgen som kommer behöver vila upp mig lite har haft dom typ 3veckor i stäck.
och sen börjar jag känna mig sjuk vill verkligen inte bli det men jag känner mig typ häning och som jag har typ feber men har ju inte sovit så mycket så kan ju vara det så längtar redan till nästa helg.
ja och tindra och nicole sover redan dom somnade nio igår och vaknade 04.45 och har varit vakna hela dan inte sovit middag så dom var helt slut nemo sov typ 1tim på dan så han kommer väl vara uppe till 19.00 kanske.


puss

bilder


lördag

godmorgon.

jaha då var det lördag morgon nicole vaknade 04.30 började nästan gråta var så trött och hon kan ju inte bara ligga på soffan och titta på film utan hon ska ju gå runt öppna stänga dörrar mm så då vaknade ju såklart nemo oxå suck och då kan man ju inte ligga kvar isängen så det var bara att gå upp. :-(
och nu börjar det bli riktigt kalt på morgonen men inte så kallt så barnen behöver overall men snart dax och köpa en till nemo men vet inte när.
nicole och tindra skulle behöva nya jackor oxå har sätt en på lindex med bamselina på tror jag hon heter är bamse märke iallafall.
och sen behöver dom vintermössor vinter vantar mm.
ja men idag ska mamma och robban kanske komma så ska vi umgås med sabina och jonis vill gå till rådsparken om det inte är för kallt.
och imorgon ska jag passa thea ska bli kul nicole och tindra kommer nog bli glada vi träffar ju nästan aldrig dom.
hoppas på att anna tar en fika innan hon går imorgon så man kan prata lite, snart är det ju tjejmiddag och utgång oxå hoppas på att hinna färga håret och hitta nåt nytt skulle vilja åka till typ stan eller farsta går alltid bra oxå.
nej nu måste jag klä på barnen som gnäller att dom fryser. ;-)

kram


RSS 2.0