halva veckan har gått

hejsan

då var det äntligen onsdag och det mesta som ska göra när man kommer hem ifrån jobb och dagis är avklarat har dammsugit barnen har ätit vi har ritat och nu badar barnen då kan man passa på och blogga lite. ;-) och dom verkar ha kul trodde först nicole vart rädd för nått men sen började alla skratta dom är roliga hahaha ser ju inte dom men hör dom hela tiden och springer och kollar så ingen är under vattnet.
ja det har ju inte hänt så mycket bara jobb jobb och jobb men snart är det ju helg igen får se vad jag och barnen hittar på dom tycker om rådsparken får se om vi går dit eller kanske åker till nån skog igen det va mysigt.
nästa torsdag ska jag på nån kurs vet inte vad det handlar om men det är med jobbet så jag och min jobbar kompis som jag tycker bäst om vi ska gå tillsammans så vi ska jobba till 11.00 sen åka det börjar 12 och slutar 15.00 man får lunch och fika där kommer nog bli kul. ;-)
och idag fyller ju barnens pappa år så jag sa det till barnen att pappa fyller år nicole  menar du pappa mikko ja det gör jag jag vill säga grattis till pappa mikko så då ringde jag trodde inte att hon ville prata men hon sa grattis och tindra ville oxå prata hon sa grattis pappa dom är så söta älskar mina barn dom är dom bästa som har hänt mig.
nu ska jag se vad barnen håller på med i badet.

pussss

hej

hejsan

då var det redan tisdag igen tiden går så fort man blir ju nästan rädd men nu ska jag berätta lite om helgen på fredan var jag ju i kyrkan och pratade om ekonomiskt stöd ju sen hämtade jag ju barnen har ju redan berättat lite om fredan i förra inlägget.
sen på lördan passade jag ju wilma sen gick vi till skogen med sabina och jonis det var mysigt vi hade lite fika med oss när vi kom hem så vart det middag och nattinatti för barnen dom var trötta. ;-)
sen på söndan fick jag ett sms typ vi 7 på morgonen då hade även mia och hennes barn vaknat så vi bestämde oss för att gå till rådsparken vi nio så dit gick vi var dar till halv elva hem lagade lunch och sov en stund sen åkte mias son leo på kalas då kom mia och razmus upp en stund och lekte och vi pratade om våran tjejkväll krogen kväll vad vi ska äta och jag vill färga håret tills dess men vet inte vilken färg blond eller mörkbrunt.
sen när vi hade lekt klart så var det dax för middag och tvätta barn innan dagis sen har dagarna gått fort redan tisdag herregud nu är det bara snart 3veckor kvar tills vi ska gå ut vill shoppa nåt nytt och ha på mig oxå får åka en sväng till farsta och titta på gina tycker om deras kläder :-)
nu ska jag lägga barnen.
 
puss
















fredag

hejsan

då var det äntligen fredag idag har jag jobbat som vanligt fick åka bil hem idag så skönt åkte med en "jobbar" kompis sen när jag kom hem städade jag snabbt och byte om gick sedan till kyrkan ska få lite hjälp där ekonomiskt så kommer få pengar om cirka 3veckor men vet inte hur mycket jag får men blir glad för typ 100kr behöver varenda öre.
sen hämtade jag på dagis gick hem när vi skulle gå in i hissen så trycker tindra på våning 2 och jag trök direkt på våran våning sen klev vi av gick till våran dör men gick inte och öppna ringde mamma och berätta hon ba vadå går inte och öppna ja nyckeln funkar inte hon ville ha min lägenhets nr och adress hon skulle ringa wallenstam så tänkte jag går ner till mia så länge då märkte jag att jag var på fel våning hahahahahah hade liksom stått och dragit i nån annas dörr pinsamt.
men sen har vi bara ätit mat och ätit lite fredags godis nu ska barnen snart sova då ska jag kolla på idol.
imorgon ska jag passa wilma när jessica och felipe ska på återbesök med elliot och viggo. sen blir det en liten tripp till nån skog med sabina och jonis men det blir på dan efter lunchen.

kram

moster

hej

nu har jag äntligen blivit moster igen tvillingarna kom igår kväll med typ 20 minuter imellan dom ska heta elliot och viggo.
längtar tills dom kommer hem så man får hålla i dom.

puss

söndag

godmorgon

nu är klockan 07.18 och barnen sitter och äter frukost och jag dricker mitt morgon kaffe.
igår var vi först ute iparken med mia och familj slutade med att alla hade typ smugit sig in och va inne och lekte sen skulle dom gå och handla så vi gick hem och åt lunch och sov sedan nästan två tim så skönt när alla sover samtidigt så jag kan villa oxå.
sen när vi vakna gick vi till centrum handlade lite träffade även sabina som jobbade.
när vi kom hem ringde jag pappa och frågade om han kunde åka med mig till willys oxå behövde shampoo balsam blöjor oså och det kunde han så jag åkte hem till mamma och pappa lämnde barnen till gulliga pernilla och anki.
när vi kom hem till pappa igen så var anki i nån park med barnen så jag hjälpte pappa att plocka upp det han hade handlat sen vart vi bjudna på middag pappa körde hem oss sen vid typ sju tiden barnen åt lite lördags godis somnade sedan runt 20.00.
då la jag mig på soffan och tittade på wallander den var ganska bra älskar wallander och beck.
sen inatt hände det en läskig sak nemo sov hos mig vaknade av att katten fräste tänkte att nemo hade lagt sig på katten men det hade han inte men katten bara låg där och lätt så jätte läskig ut så putade bort katten men den kunde knappt gå trodde den hade brutit nåt men den hasade sig iväg och benet såg konstigt ut men sen vart den tyst och jag somnade om sen när jag vaknade var den som vanlig igen nåt kanske hade hoppat ur led och sedan hoppat tillbaka igen usch mår illa av sånt skönt att det löste sig själv för tänkte ringa och fråga pappa annars vad jag skulle göra.
idag ska vi kanske till stallet och kolla på när anki och danni ska hopp tävla och så barnen kan få rida.

pusss

bilder














usch vad dålig jag har varit

godmorgon

nu var det längesen jag skrev men har verkligen varit mycket så har inte orkat blogga har ju firat barnen som har fyllt år.
det var riktigt lyckat dom fick många finna presenter.
och sen har jag varit på familjerätten som gick så där orkar inte prata om det men ska tillbaka dit den 2nov innan dess ska jag hinna gå till familjerätten kyrkan och söka fonder kolla om det finns några billigare lägenheter här i huddinge så jag har en del och tänka på.
men som tur är har jag världens bästa föräldrar och syskon som stöttar.
nicole fick ett par nya skor i veckan sen på morgonen när hon skulle klä på sig dom så sa hon åå mamma nu gör det inte så ont när jag klär på mig skorna gissa vilket dåligt samvete jag fick men har inte haft råd och köpa skor mår så dåligt att man inte kan köpa saker som verkligen behövs suck.
men nu är det helg och får se vad som händer men ut ska vi iallafall kan inte sitta inne hela dagen behöver gå och handla lite typ shampoo balsam tandkräm mm.
men då går vi nog till centrum och handlar på foodmarket.
nu ska jag ge barnen frukost dom har varit vakna sen 04.40 fattar inte när vi ska gå till dagis då måste jag väcka dom så vi hinner men nu kan dom allt vakna tidigt när dom får sova jaja sånt är livet.
 

kram

full rulle

godmorgon

då var de lördag morgon hoppade på att barnen skulle sova lite längre med tanke på när dom gick och la sig dom somnade rut 20.30 sen för att va mina barn dom brukar somna runt 19.00 senast.
men igår efter jobbet åkte jag till farsta där jag möte mamma sabina och virre skulle få åka med dom hem så mamma körde mig nästa till centrum dit jag skulle och handla det sista till kalaset som ska va idag och så hämtade jag mina kort som var färdiga gick hem med alla saker och sen till dagis och hämtade barnen när jag var på dagis fick jag ett sms av mia att hon höll på med min kaka som oxå ska va till kalaset och om vi ville komma för bi och leka och det vill man ju alltid en sån trevlig familj.
barnen fick glass och vi vuxna fikade tittade även på blocket på vagnar märket brio hittade en 08 som hon hade köpt i mars 09 hon skulle ha 1000kr då var det med suflet och regnskydd helt okej så vi ska åka och hämta den idag eller iallafall titta och hoppas på den är bra.
sen idag kl 14.00 är det kalas kommer bli livat här hemma om alla kommer att ingen har blivit sjuk eller så då blir det tio barn och sex vuxna herregud.
och imorgon ska jag passa leo och razmus och kanske gå på kalas hos felicia får se om vi orka men skulle va kul men måste hinna gå och handla nåt då mendet får bli imorgon när centrum öppnar.
och på måndag ska vi till familjerätten ska inte bli kul om mikko får varannan vecka vet inte jag vart jag ska ta vägen har inte råd att bo kvar här och lite andra saker gör så att jag inte tycker han ska ha varannan vecka men men vi får se på måndag vad som händer.
nu ska jag servera frukost till vilddjuren.

puss

grattis nemo

grattis min älskade önskar mamma nicole och tindra.

puss


har varit och handlat lite

hejsan

har varit på ica snabbt handlade hem lite frukt oså passade på när nicole va vaken han inte mer än hem så la hon sig på soffan låter som hon sover hon ligger på soffan med ryggen imot mig.
inte kul när dom är sjuka.
snart kommer jessica och sabina eller jessica kommer först sen kommer sabina runt halv ett hon jobbar till 12 icentrum.
går och hämtar tindra och nemo runt tre så dom hinner äta mellis på dagis som dom typ tycker är bäst på hela dagen.
usch tråkigt och vara hemma när dom är sjuka då måste man ju typ sitta inne hela dagen när dom är friska kan man ju iallafall va i parken.

puss

hemma med nicole

hejsan

nu har jag lämnat tindra och nemo på dagis och är hemma med nicole vi han typ bara komma hem hon fick lite frukost sen somnade hon på soffan = att hon är sjuk hon brukar oftast vilja göra nåt hela tiden typ måla pärlplattor klippa klistra mm.
så jag måste nog va hemma imorgon oxå suck.
men vid tolv kommer sabina hitta så ska vi äta lunch ska bli trevligt.
måste ringa mia sen och kolla vad man behövde ha till bullen som vi ska baka på fredag som jag ska ha till kalaset på lördag.
nån som har förslag vad man kan göra på ett kalas förutom fiskdamm???
nej nu ska jag oxå slappa när nicole sover.

puss


RSS 2.0