grattis wilma

vill bara säga GRATTIS till wilma som blir 2år idag :-)önskar moster och kusinerna nicole tindra och nemo


bio

hejsan

sabina frågade mig typ förra veckan om jag ville följa med på bio idag men hade tyvärr inte råd sen imorse ringde min syster anki och sa att hon skulle bjuda mig och barnen as gulligt kostade 35kr per person så vi gick på bio och sabina bjöd på donken ni är så snälla.
så vi var på heron och hade det super mysigt trodde det skulle bli svårt med nemo men alla barnen satt tysta och kollade på filmen så gulliga det var knappt att dom han äta från sitt godis :-) sen åkte vi hem och mia ringde och sa att dom hade rea på rea på några tröjor på intersport dom kostde 20kr styck billigt frågade om hon kunde få pengar när vi ska till nyköping men ho sa att jag fick dom för att jag ska va hundvakt nästa helg så snällt.
och imorgon är det kalas hos lilla wilma som fyller 2år ska bli kul.
sen var den här helgen slut igen går så fort ska bli skönt nästa helg då ska jag ju inte jobba eftersom jag ska va hundvakt.
och om jag har tur så ska jag och mikko byta helger igen så då är det lättare för mig att jobba extra på helgerna.
ja juste nu har vår katt doris fått en kompis har tagit en till katt från mamma och pappa och doris vart jätte glad :-)
lovar att lägga ut bilder imorgon från wilmas kalas

puss

ska snart väcka barnen

godmorgon

igår efter jobbet hämtade jag barnen plus jonis men han hade feber men skulle ta hem honom sabina och gustav jobbade men det va inga problem man märkte knappt att han va sjuk.
men sen ringde sabina och sa att hon skulle gå ifrån jobbet så hon hadlade med sig falukorv så åt vi korvstroganoff sen dansade vi lite hahaha barnen tycker det är kul sen ringde sabina en gamal kompis som har flyttat in över mig han heter kim så han kom med sin tjejs dotter felicia så fikade vi lite och barnen lekte jättebra så det va kul.
efter dom hade gått vart det att städa undan och sen fixa barnen för sovning dom somnade typ på engång utan tindra hon somnade runt nio. och jag duschade och kollade på familjen annorlunda såg att i nästa pogram har hon fått barn undrar vad det blev dom har ju bara 1pojke och 6tjejer och tänkt dom men nio barn eller vad dom har som bor i en fyra ska få ett till plus att dom kanske får tvillingar för dom hade det redan herregud.
fattar inte att jag är så trött hela tiden längtar tills nån helg när jag kan sova tills jag vaknar av mig själv.
nu ska jag väcka barnen.

pusss

godmorgon

hej

Då var det måndag igen jag är as trött jobbade ju hela dagen igår från 8-17.30 men pengar blire måste jobba typ jämnt när det finns jobb tills det börjar bli lite bättre men pengar men men.
idag är det ju jobb igen sen ska jag hem och hämta världens bästa barn på dagis när jag var och storhandlade så köpte mamma pussel till barnen dom fick även det i julklapp 2gånger 20 bitars och det klarar dom hur lätt som helst fast båda ligger blandade i samma burk och nu köpte mamma 40 bitars får se hur det går :-)
sen köpte jag 2års present till wilma hon fyller den sista jan tiden går så fort va ju inte så längesen jessica ringde från förlossningen.
och tänka att nicole fyller 5 tindra 4 och nemo 3 känns som jag födde alla igår ;-)
nej nu ska jag borsta tänderna oså och snart gå till bussen.

pusss

bilder
hejhopp

hejsan

nu tänkte jag försöka börja skriva igen har verkligen inte haft lust.
så jag tänkte att det typ blir en "ny" start så idag kom pappa och pernilla och hämtade mig 07.15 skulle åka och jobba plus att plocka upp en kille ifarsta strand men han kom aldrig suck men men.
så jobbade vi till 16.30 när jag kom hem åt jag lite sen har jag precis badat va as skönt inte ofta man gör det men man får passa på när man inte har barnen.
ska jobba imorgon oxå då ska även anki virre och michalis vara med och såklart pernilla och pappa sen kommer det vara fler där det är as mycket jobb så det behövs.


puss

RSS 2.0