ibland undrar man om barn behöver rum

hej

jag städade igår kväll när barnen hade somnat men nu märks inte det och barn behöver typ inte ha rum när dom ändå bär ut allt ska försöka att inte få panik över hur det ser ut men idag ska dom få plocka undan allt själv pallar inte att städa hela tiden. :-)


barnledig

hejsan

igår efter jobbet hämtade jag jonis va ute i parken med ellie och barnen in lagade middag och jonis lekte sen kom gustav och hämtade jonis fick jättefina blomor.
gick hem till lilian tittade på tvn lite ellie carola och laura var där oxå mys runt elva gick jag hem fixade lite här hemma sen gick jag och la mig vaknade fem på morgonen men somnade om ganska fort och vaknade vid tio igen skönt åkte till farsta me mamma handlade jeans och kallingar till nemo finns mycket fint nu hittade en jacka på vila som jag skulle vilja ja men får bli en annan gång.
sen bjöd jag mamma på våfflor as gott.
ikväll ska jag umgås med sabina och äta skaldjur ska bli så gott ska nog ta lite kort så ni får se ;-)
ska tiil centrum och handla vin tills ikväll.

puss

Grattis NemoGrattis nemo på 3årsdagen mammas lilla kille :-)


hela tiden bråk

hejsan

började dagen med att bråka med mikko han ska ju ta ett barnen idag och sen alla imorgon men han ville ta alla med jag sa nej då sa han jag tar alla och så är det. ringde mamma och hon sa att han ska inte få som han vill så säg att han får ta nicole och att jag ska hämta dom andra så det gjorde jag då fick jag svar att varför ska du jämt bråka och jag undrar vem det är som bråkar.
men mamma hämtade dom på dagis sen plockade hon upp mig ifarsta strand så åkte vi till farsta åt på donken och kollade runt lite.
efter det körde mamma mig till dagis skulle hämta vagnen plus jonis hem laga middag till jonis men mina ville ha mat igen och dom åt oxå trodde inte det :-) sen kom sabina vi fikade lite och hon hade varit på nån kurs och bakat bröd så jag fick lite mums :-)
men nu när jag och mikko har bråkat så är jag rädd att han inte kommer låta tindra få gå på kalas på söndag som jag skulle gå och lämna henne på har ju fixat present å allt. men själva grejen är ju att det är tråkigt för tindra för hon tycker ju att det ska bli kul.
nu ska jag lägga tindra och nemo.

kram

RSS 2.0