har haft fullt upp

hej har inte haft tid att skriva och sen när jag hade det igår kväll så kom nicole och gjorde nåt med datan så allt försvan då orkade jag inte skriva igen. har haft en underbar jul pernilla min syster kom dan innan julafton spelade bingolotto och åt skinka sen kom sabina gustav och jonte på julafton fikade och öppnade julklappar hade det jätte trevligt sen på kvällen var det bara att ta det lungt åt godis och drack julmust. dan efter körde vi hem pernilla och åkte och kolla lite på mellandagsrean men hittade inget. och på onsdag åkte vi igen då köpte vi en skrivare som har fax och fotoskrivare i ett så nu kan jag förstora kort hemma kul. idag fredag har vi varit och kollat på en bil mikko måste ha det nu när han ska starta eget företag men vi ska ha den privat oxå. vill ha en lila men det vill inte mikko han vill ha en svart. jaja han kan kanske inte ha en lila på jobbet hihi. imorgon ska vi nog åka till maxi och handla inför nyår ska bara vara hemma äta god mat och vara med våra barn. skönt. orkar inte åka nånstans med tre barn på nyår. plus att vi har vår gulliga lilla hund oxå men men jag skulle vilja ha nåt fint på mig ändå men vet inte vad men nåt blir det väl. nej nu ska jag umgås med min man när barnen sover hejdå

image168

image169


image170

image171

image172

image173

image174


 


färdigt handlat

jaha då har man köpt klart alla julklappar och slagit in dom jag och mikko gjorde det igår kväll. nu ska man bara bestäma vilken klapp som ska ligga under grannen när dom vaknar på julafton och vilka tomte ska komma med han kan inte bära alla hihi. längtar tills imorgon nästan bara nästan mysigare dan för när man ska göra skinkan sen har vi köpt bingolotto som vi ska spela mysigt. pernilla min syster kommer hit imorgon och ska sova här från sön till mån och mån till tis. det ska bli kul. sabina gustav och jonhatan kommer hit en stund på julafton det ska bli trevligt.läste min systers blogg och såg att min farmor hade ringt sabina kul skulle vilja att hon ringde mig oxå.men men kan inte ringa henne för har ej hennes nr och dom har skyddat så jag kan inte kolla upp det heller. ja juste när vi höll på att slå in klapparna igår så tog pappret slut så mikko skulle gå till macken och handla så han tar med sig cappi när han kommer fram sätter han fast cappi sen när han är klar och kommer ut då är han borta. mikko bara springer in i affären igen och frågar om dom har överbevaknings kamera men det hade dom inte han ba men min hund är borta då var det en i kön är det en lite hund eller mikko sa ja då sa han ikön att det springer en sån fram och tillbaka där utanför då springer han ut och ropar då kom han som tur var. men nu måste jag fixa lite här hemma.

image156

image159

image160

o.c

o.c är ju så bra blir ju typ beroende har sätt klart första säsongen måste hem till min kära syster som är ithailand och leta igenom hennes rum och se om man hittar säsong två typ imorgon innan man blir galen om det inte är nån annan som har den och kan tänka sig att låna ut? idag har jag bara varit hemma hela dan har stor städat nicoles och tindras rum slängt sånt som var trasigt och sånt dom aldrig anväder. hade tänkt att passa på att villa opxå idag för imorgon ska vi ju till farsta men det gick inte så bra pga att dom inte sov samtidigt jo nicole och tindra gjorde det så jag la mig isängen men då började nemo att galskricka så typiskt så när väl han somnade då vaknade tindra då var det bara att gå upp fast jag var as trött. idag är det mikkos tur att gå ut med cappi iallafall sista omgången om man vill gå och lägga sig tidigare.

tisdag

jaha då var det tisdag och kl är 08.00 igår var det bara en slappar dag var hemma hela dagen var bara ute med cappi men kunde ändå typ inte villa för barnen sov iolika omgångar menmen, men när mikko kom hem så gick jag till huddinge centrum med bara nemo nicole och tindra var hemma med mikko. det var julstämning ihuddinge faktiskt passade på att se om jag hittade några julklappar till dom sista som jag har kvar att handla till men det gjorde jag inte. idag ska jag bara vara hemma och imorgon blir det farsta med pernilla och kanske sabina om inte hon ska åka med gustav,sen ska pernilla sova här från onsdag till torsdag, och även på söndag till måndag och måndag till tisdag riktigt mysigt. och nu har jag sätt klart första säsongen av o.c måste typ vänta till jessica kommer hem föer man hittar inget på hennes rum hihi. men det får gå iallafall fast jag vill ha den andra säsongen idag. måste sluta nu barnen tycker jag är tråkig som bara sitter här haha.

puss och kram

bilder

glömde att stoppa in bilder ifrån mässan

image147

image148

image149

image150

image151

image152

image153

image154

image155

torsdag till söndag (hundutställning)

då var det söndag och tredje advent vaknade runt åtta tror jag skönt gick upp och ut med cappi sen åkte vi till älvsjömässan det var hundmässa kul har aldrig varit på det förut men måste ju se hur det går till ska ju börja ställa ut våran gulliga hund cappi. tittade iallafall lite på sharpei hundarna sen åt vi en varsin korv och gick och kollade på hund saker köpte en almenacka till mig en tuna där man lägger hundmaten och två selen till cappi ett till nu och ett han kan ha sen när han har blivit större.åkte hem var helt slut lagade mat och åt drack sedan en koppkaffe gott efter maten var ute med cappi i det nya selet passade jättebra.nu är jag helt slut efter helgen lär ju inte gå och lägga sig vid ett iallafall. måste till farsta iveckan och fixa julklapp till mikko sabina och gustav vet precis vad jag ska handla med kan inte skriva vad för alla dom läser min blogg hihi. nu ska jag slappa framför tvn.

pusspuss

från torsdag till fredag (farsta och öb)

då var det lördag fick sova ända till halv nio fick en chock när jag vaknade och såg att klockan var så mycket men barnen gick ju och la sig sent på fredan. så det var ganska skönt att dom sov länge. gick upp gjorde iordning oss åkte till farsta handlade ett på jeans på jc sen förstorade vi lite kort till mikkos familj sen åkte vi till öb i haninge och köpte lite rammar och kryddor billigt där. sen kom mikkos pappa som bor i finland men han jobbar i sverige men skulle till finland nu över jul så han kom förbi oss och sa hej och barnen fick julklappar då så gav vi foto till honom. sen badade vi och bara hade det mysigt gick och la oss runt ett igen. var längesen jag var vaken så länge.

hejdå

torsdag till fredag (begravning)

i fredags var ingen rolig dag begravning på mikkos sida hans kusiners mamma dog i cancer jag har bara träffat henne vi två tillfällen först för två sommrar sen på åland det var 50års kalas sen när hennes söners flickvänner fyllde år men hon var väldigt trevlig. begravningen var i märsta kyrkan efter själva begravningen var det fika och mat men kunde tyvär inte stanna så länge pga att vi hade barnen med oss och dom var inte på sånt bra humör för att bara sitta stilla så vi åket rätt snabbt åt på donken på vägen hem kom hem var hemma typ en timme åkte sedan till maxi i botkyrka och storhandlade hade typ en vakt som följde efteross igenom hela affären när vi handlade obehagligt vet inte varför men men kom hem typ kvart över nio barnrn somnade halv tio och halv elva jag och mikko gick och la oss vid halv ett tror jag då var vi helt slut.

image143


image145

image146

det var fredag

torsdag till fredag (lucia)

ska vi se hur torsdag började det var väl som typ vanligt runt halv fem typ gick vi upp gjorde iordning oss för sedan åka hem till mamma och pappa där sabina och gustav just nu bor och vaktar huset. jag,sabina och barnen skulle fira lucia vi kom dit vid cirka halv nio på morgonen åt frukost och pratade om lite allt möjligt sedan sjöng vi lite låtar sen somnade nicole på soffan efter hon hade vaknat gick vi hem då var kl typ två kom hem vid tre tror jag för nicole fick gå till bussen och efter bussen.när vi kom hem så kom mikko efter ett tag lagade mat och tittade på tvn bara tog det lungt.

image137

image138

image139

image142

det var torsdag





spelar ingen roll

hej är typ lite ledsen besviken spelar typ ingen roll vad man gör om man gör nåt är det fel om jag inte gör nåt är det fel och om jag säger nåt är det fel om jag inte säger nåt så är det oxå fel vet inte vad jag ska göra inge kul. jag får väl börja strunta i vad folk säger och göra som jag vill. vaknade iallafall imorse och var på jätte bra humör fick sova till halv sex sen hände det lite saker vart dåligt humör försöker att inte göra så det går ut över barnen nu tittar nicole och tindra på bambi och nemo sover ska till farsta idag med sabina pernilla och jonathan ska bli kul pernilla slutar skolan 11.30 då ska hon komma till mig och vi ska gå direkt till bussen möter sabina på bussen.ska bli kul att åka dit med syskonen och min systerson. jag ska inte handla nåt bara framkalla lite kort. man vill ju shoppa mycket men nu är det ju snart jul då ska mycket handlas julmat och lite sånt. nu måste jag göra iordning oss tar ju sin lilla stund.

hejdå

trevlig dag

dagen började rätt tidigt vilade typ en timme då barnen sov och det var mellan åtta och nio på morgonen gick ut med cappi gick sedan till huddinge köpte julpapper kattsand och lite fika som vi skulle ha när anna och thea kom och självklart min syster sabina och jonis. anna och thea kom vi halv två fikade och pratade om lite allt möjligt typ om julen och sånt var jätte trevligt dom gick vid typ halv fem lagade mat köttbullar och pasta. sedan kom mikko vid typ halv sex. har pratat med jessica via msn idag hon hade det bra och såklart resten av familjen oxå. längtar tills vi ska åka så man får bli lite brun och bara ta det lungt inge städa och laga mat. bara sola och bada.

06:34

jaha nu är man vaken i tid igen hihi har varit vaken sen kvart över tre imorse inte på sånt bra humör tyvär går ut över barnen inte bra får dåligt samvete men om man typ aldrig får sova så kan man inte alltid vara på bra humör. ska försöka vila lite sen ska typ be sabina handla med julpapper så jag inte behöver gå ut innan anna och thea kommer.om inte barnen somnar snart så man kan gå till huddinge centrum vi typ 11.00 måste handla kattsand oxå. längtar till helgen så man får sova en morgon iallafall. kommer typ att vara helt utbränd innan 30. tänk sen när jag ska börja jobba på ett "riktigt" jobb och måste gå upp kl 3 på morgonen sen jobba åtta timmar mardröm jag jobbar ju nu oxå med barnen det är kul men jobbigt oxå men man kan inte bara gå och sova när man vill jo om jag bara hade haft nemo. men snart börjar nicole och tindra på dagis då kan man ju vila lite mer iallafall.

image131

image132

image133

image134

image135

image136

är så trött

nu har jag varit vaken 15 timmar har typ vilat en halvtimme på hela dagen för barnen har ju typ sovit om varandra ena somnar och andra vaknar så typiskt. men imorgon kommer anna och thea sen skulle sabina och jonte komma men dom kommer nog tidigare än anna och thea nemo ska få en present av anna och thea. sen på onsdag ska jag sabina pernilla och barnen till farsta om jag nu får tag på henne för hon har typ tappat bort sin mobil fattar inte hur man lyckas. sen på torsdag ska vi hem till sabina som bor hos mamma och pappa när dom är i thailand vi ska ha lucia fika sen på fredag ska vi på begravning inte kul mikkos kusiners mamma dog i cancer vart bara 47år så tråkigt. inget planertat för helgen mikko ska kanske jobba extra men inte säkert. imorgon blir det lite bilder oxå efter att anna och thea har varit här måste sluta nu

puss och kram

måndag

som jag berättade igår var ju att tindra hade fått en nu säng och då kan hon ju komma upp själv så kl tre imorse kom hon in till oss och var typ pigg la henne i sängen igen när jag precis hade somnat om så kommer hon och nicole inte kul då var kl typ halv fyra bara att kliva upp nu när jag sitter här och skriver är kl 05.47 inte kul men tindra har somnat om men inte nicole så det är bara att dricka kaffe så man inte somnar. pratade med min syster igår och typ bråkade lite i telefon inte kul men hoppas att hon inte är sur längre tror inte det iallafall men inte säker bråkade om julen den tiden man typ inte ska bråka om men det blir nog bra hon och hennes sambo och barn ska ju komma hit och fira lite jul sen ska dom hem till gustavs föräldrar och min andra syster pernilla ska vara här hela dagen plus att sova här tror jag och det var de jag och min kära syster bråkade om. för igentligen skulle pernilla fira både här och med sabina hemma hos gustavs föräldrar men det ville inte pernilla då tror sabina att jag typ har tvingat henne att bara vara här men nu är det bra tror jag eller iallafall hoppas jag. spelar typ ingen roll vad jag gör eller säger alla blir typ ändå sura hela tiden inte ett dug jävla kul. skriver kanske mer sen.

helgen över

nu är helgen över har gjort ganska mycket ifredags var det ju idolfinal lite tråkigt att marie vann men det gör inte så jätte mycket. sen i lördags så var vi i sickla med min syster pernilla shoppade lite själv oxå. efter sickla åkte vi till skärholmen och tittade lite gick in på gina och skulle köpa en tröja när jag kom till kassan hittade jag inte plånboken men som tur var låg den i bilen vart jätte rädd sen orkade jag inte gå tillbaka gick till donken och åt istället. åkte sedan till ikea tindra fick sin julklapp av sin farfar en säng och så köpte vi sängbord som hörde till vart fint nicole fick oxå sängbord. körde hem pernilla åkte hem och möblerade om så nu delar tindra och nicole rum dom har det största sen fick nemo tindras gamla rum och där står datan nu oxå och jag och mikko har nicoles gamla rum. sen idag söndag åkte vi till farsta handlade en list till tv kablarna och lite annat men en sak var inte så liten har fått min 25års present i förskått att åka till egypten vart jätte glad såklart.

 image130

bvc med nemo


idag har jag varit på bvc med nemo han fick en spruta eller två men det visste inte jag innan jag kom ditt det var nåt nytt kom ditt cirka halv tio för att nicole och tindra skulle få leka lite innan. det tyckte dom var kul sen lekte vi en stund efter oxå. gick hem i rengnet as tråkigt gick ut med cappi nicole somnade på soffan och tindra på vägen hem la henne i sängen men ville inte somna om har lagt henne igen men hon somnar inte så kan typ inte skriva så mycket mer men ikväll är det idolfinal kul hejar på amanda hoppas hon vinner tur att finalen är mellan amanda och marie så inte anderas är med i den. ihelgen blir det nog inte så mycket gjort typ städa kanske till farsta med pernilla min syster som inte följde med till thailand. skriver kanske mer ikväll.


image124

image125

image126

image128

heja amanda

torsdag

då var det torsdag har bara varit hemma ganska skönt. jessica ringde på dan då var klockan tre i thailand hon satt ute på verandan pappa pch mamma var och shoppade och resten bada inte ett dug avundsjuk. pernilla var här igår trevligt åt bullar och drack julmust. imorgon ska jag till bvc med nemo han ska få spruta inte kul för han. och nästa vecka ska jag,pernilla sabina och barnen till farsta pernilla ska handla julklappar. jag är klar med mina förutom en till sabina och gustav men tror jag vet vad jag ska handla. nu ska jag dricka kaffe.

barnvakt

nu är jag barnvakt åt jonahtan när sabina och gustav kör min familj till arlanda dom ska ju till thailand och vara där sex veckor är lite ledsen att vi inte kan åka med skulle vara riktigt skönt nu när det är sånt här tråkigt väder men men. idag ska jag inte göra så mycket bara vara hemma sabina och gustav kommer väl om typ en timme sen är det ju dax för lunch ska till farsta nån dag i veckan med pernilla och handla julklappar jag har några kvar oxå typ till jonte sabina gustav och pernilla vet inte riktigt vad jag ska köpa men nåt hittar man alltid på. har oxå börjat titta på o.c riktigt bra när man väl tittar kan man knapp sluta men nu måste jag sluta skriva barnen gnäller hihi


1 advent

börjar med går dagen då var vi på ica maxi var där vi typ 14.00 vae rätt mycket folk vi brukar ju vara där när det öppnar annarskom därifrån vid typ tre hämtade anki som skulle sova hemma hos oss mysigt vi att mat chickenbits med pommes rätt gott sen kläde vi  granen vi köpte vart riktigt nöjd med den faktiskt sen vart det o.c tittande har lånat säsong ett av jessica jag och anki tittade på dom två första avsnitet var så jävla trött har gått och lagt mig sen typ tre kvällar irad och gått upp tidigt på morgonen sen. men idag 1advent ska vi inte göra så mycket åka till nån äng med cappi så han kan få springa lite börjar bli så busig.

image119

image120

image121

image122

RSS 2.0