middag

hej har inte skrivit sen i söndags men har typ inte gjort så mycket mest varit hemma var ifarsta i tisdags handlade typ inget men igår var jag och åt middag hemma hos mina föräldrar var bara jag och mina syskon och mamma såklart inga killar skönt hihi jo nemo men han är ju bara en pojke haha. vi åt kyckling och potatissallad var gott sen fikade vi och prata en massa minnen om thailand min familj ska ju ditt och vara där i sex veckor jag sabina och pernilla ska vara hemma. så vi ska typ fira lite jul ihop. men när vi hade fikat klart satt vi typ i en timme sen körde mamma mig och sabina hem till mig där var gustav och jonhatan och höll mikko nicole och tindra sällskap men dom sov när jag och sabina kom så mikko och gustav spelade tv spel. dom gick typ efter en halv timme. idag ska jag nog till huddinge centrum får se om sabina följer med hon skulle ringa när hon vaknar.

image113

image114

image115

image116

image118

firat sabina och mamma

idag söndag vaknade jag och barne vid sju rena sovmorgon säkert bara för att vi var hemma hos mina föräldrar då vart det ganska sen läggning menmen. vid typ åtta vaknade mamma gick och hämtade sitt smink då ville nicole titta men det slutade med att hon oxå satt och målade sig och drack kaffe som sin mormor. ganska gullig men sen var det dax för fika tårtor och massor med olika bullar som jennifer hade bakat dom var goda sen var det present öppning men under tiden vi gjorde alltså sov nicole när hon vaknade så skulle vi åka hem nicole vart jätte ledsen hon ville ju oxå äta tårta såklart så hon fick stanna och även sova där som jag skrev tidigare. men nu ska jag gå igenom julklapparna vi har köpt.

image104


image107

image108

image109


image111

image112


har haft mycket att göra

har inte skrivit sen i fredags tror jag har haft väldigt mycket att fixa inför dop och kalas. men nu ska vi ha tid för nicole är hos mormor och morfar och ska sova där hon tindra och nemo sover. men ifredags kom mikkos lillebror micke som ska vara gudfar när han kom kl 11 typ åkte vi till farsta med barnen och min syster jessica handlade present till mamma vart en kaffebryggare som hon behövde sen gick vi och tittade lite åkte hem ganska snabbt. när vi kom hem så kom mikko oxå men han åkte nästan på engång och klippte sig köpte skorta och tårta till dopet hämtade även nyckeln till lokalen. sen åkte han och micke och fixade i lokalen kl 21.30 sen var det bara att gå och lägga sig skulle ju upp tidigt och göra sig iordning till nemos dop. på lördag morgon gjorde vi oss iordning sen åkte vi till lokalen och fixade kaffe och duka det sista sen mot kyrkan nemo döptes efter det åkte vi till lokalen vi hade hyrt öppnade presenter och fikade. när alla hade gott var det bara det tråkiga kvar att städa och barnen var ju as trötta hade ju inte sovit på hela dan sen åkte vi äntligen hem. då åkte mikko och micke och tittade på ishocky igloben och jag och barnen åt pizza och sen hem till mina föräldrar för att sova där det var mysigt.


image101








bara varit hemma

igår var jag bara hemma på dagen men jag han med ganska mycket städa tvätta sen gjorde jag rent vårat akvarium inte kul det var jätte smutsigt. sen sov faktiskt jag och barnen i typ 2timmar.efter det kom mikko hem och vi åkte till ica maxi i botkyrka och handlade dricka till dopet. åkte hem och bakade ännu mera bullar och mikko bakade bröd vart jätte gott. och idag ska micke komma mikkos bror han ska vara gudfar sen ska jag och jessica till farsta och handla present till våran mamma som fyllde 45 den 20nov men ska fira henne och sabina som fyller år den 24nov på söndag kul. nu sitter jag och väntar att jessica ska ringa så jag vet när vi ska åka till farsta vill inte ringa henne för hon jobbade ju elva timmar igår kan inte varit roligt.


       

image100

huddinge centrum

idag har jag varit ihuddinge centrum var bara där typ en timme köpte skor som barnen ska ha på dopet. och så åt vi en varm korv. sen gick vi hem. idag har dom varit här och fixat vårat el fel vi hade äntligen var på tiden. men när vi skulle gå till huddinge så funkade inte hissen tänkte gå in igen  men då vart nicole jätte ledsen var ju inne hela dan igår. så det var bara att bära ner alla en efter en ner för trappen inte kul men som tur var så funkade den när vi kom hem för tindra och nemo sov inte kul att väcka dom då. nu ska jag gå ut med hunden skriver kanske ikväll igen.

bara tagit lungt

skulle kanske varit med natta idag hon skulle ringa när hon vaknade hon hörde av sig vid typ halv ett och frågade om jag hade ringt men icke hade jag det för det var ju hon som skulle höra av sig. sen skulle min mamma komma och fika men hon undrade om vi kunde fika ihuddinge istället fattar inte varför vad skillnaden skullle va att fika här eller i huddinge. men barnen sov så jag kunde inte det vill inte väcka dom bara för att gå och fika. men nu sitter dom och äter lunch. men imorgon ska jag till skärholmen måste åka själv för sabina och jessica ska jobba.


image91

image92

image93

bakat

igår bakade jag och sabina mest sabina sen var jessica här och lekte med barnen mycket snällt. allt gick jättebra med bakandet förutom min sockerkaka jag skulle göra så vi fick slänga den tråkigt var sugen men men. vi bakade vanilj och kanelbullar och lite hallongrottor dom vart jätte goda, skulle vilja baka mer bullar men sabina hinner inte innan dopet för hon jobbar. men sen åt vi lunch oxå biffar med pasta rätt gott faktiskt.så det var full fart här igår vart klara vid typ fyra. sen lagade vi middag var inte så hungrig efter bakandet men lite gick ner. idag är inget bestämt skulle vilja träffa min kompis natta men hon vill att jag ska åka hem till henne med tre barn och en hund på bussen inte lätt plus att hon bor i en liten 2:a så det blir väldigt trångt och hon vill inte komma hit med sina hundar för hon säger att det kommer att äta upp våran katt tror ej på det hon är lite knasig ibland. men min mamma ska komma på över och fika sen ska bli kul. och iveckan måste jag handla presenter till sabina och mamma vet ej riktigt vad jag ska köpa men nåt hittar man alltid på ska fira dom på söndag.


         

image90


baka bullar

idag ska vi baka bullar det ska bli riktigt mysigt jag och mikko har försökt en gång men lyckades inte så bra. men nu ska jag baka med sabina och kanske jessica om hon orkar hon ska iallafall inte ställa nån väckar klocka.vi ska baka kanel och vaniljbullar få se om man orkar göra nåt annat samtidigt för dom ska ju jäsa så länge.
 men det får ni se senare om det vart nått annat oxå

image82 

söndag

idag har vi gjort ganska mycket för att vara en söndag försöker bara att ta det lungt helst på söndagar. för sen på måndag ska ju mikko jobba men men idag har vi iallafall varit i kungenskurva och handlat ett nytt tv spel wii heter det har inte provat att spela än men ska efter jag har skrivit ska jag prova sen var vi och köpte ett täcke till cappucino han vart jätte fin i det åkte hem mikko fixade spelet och jag städa lite som vanligt och satte upp jul gardiner får göra lite varje dag när man har små barn. imorgon ska jag och sabina baka bullar till dopet får vi se hur det blir sabina är duktig på att baka men jag är ingen höjdare men det blir nog bra. kommer typ vara fullt upp hela den här veckan oxå. men nu ska jag spela.

image81


orkade inte

orkade inte skriva igår hade fullt upp hela dan. på fm städade jag skulle få besök sabina och jonis kom vid tolv vi satt och pratade och väntade på att anna och thea skulle komma dom kom vid typ kvart i två då fikade vi kladdkaka och grädde alttid lika gott. så skulle thea klä av sig allt och gå på toa som hon alltid gör hön har slutat med blöja så då ville nicole oxå göra det så sabina hjälpte henne under tiden umgis anna och jag trevligt. sen skulle anna och thea gå vid fyra men sabina var kvar och väntade på att gustav skulle komma han var ihuddinge centrum så var han snäll och köpte nicoles första underbyxor snällt. sen när dom hade gått badade nicole och mikko och tindra och nemo sov när badandet var klart så var det dax för idol. idag har vi varit på ica maxi i haninge och efter det rusta handlade julpynt. åkte hem efter det packade upp och gick ut med hunden. när vi kom in var det bara att städa jätte tråkigt. orkade inte städa så ringde sabina och gustav så dom var snälla och kom och passade barnen så jag och mikko åkte till ikea kul. kommer aldrig tom hänt där ifrån handlade lite smått och gått handlade en pizza på vägen hem. nu ska jag gå ut och hämta saker i bilen.


image76


image77


image78


image79

tiden går fort

herregud redan torsdag igen man blir ju rädd när tiden går så fort. idag skulle jag ta det lungt det gjorde jag fram till kl 14.00 ungefär då hörde jag att sabina och jessica skulle till huddinge centrum så då tog jag och barnen bussen ditt men var där bara i typ en timme sen gick vi hem. gick ut med hunden sen kom mikko hem då borrade han upp lampor och en hylla vart jätte bra med hyllan. så nu har jag ställt lite ljus och sånt på den. sen lagade vi mat köttfärsås och pasta alltid lika gott. imorgon kommer anna och thea hit ska bli kul att träffa dom var längesen. sen på kvällen ska jag passa min systerson jonhatan ska bli kul sabina och gustav ska på middag. ska snart gå ut med valpisen.


image66


image67 



inte som planerat

idag skulle jag åka till min bästa kompis natta med alla barn plus valpen så han kunde få leka med nattas kenesiska naken hund så vi fixade oss och skulle ta bussen mot segeltorp där hon bor vid halv nio när vi väl har klätt på oss allt och komit ut så gör valpen sina behov och efter det vill ha ju gå hem. så då tänkte jag att jag får väl bära honom till bussen men det var inte så lätt samtidigt man ska puta vagn oxå så jag ringde natta och sa att det inte var så lätt det förstog hon men lite besviken vart hon nog för vi skulle äta lunch oxå.men men när jag kom in la jag barnen dom somnade på än gång så tänkte jag lägga mig en stund då ringer jessica och sa men då hade vi ju kunat träffa emma idag min gamla barn doms kompis. så jessica ringde henne så vi träffades idag istället för imorgon. vi fikade och pratade massa. vi åt kladdkaka med vispgrädde jätte gott. sen gick emma vid 13.00 tror jag sabina och jessica stannade väl till typ 15.00. trevligt men nu är jag helt slut så imorgon ska jag vara hemma och sova när barnen sover.

image65

öppna förskolan

nu har jag precis klät på barnen pyjamas mikko har badat dom. men idag så var sabina jag och barnen på öppna förskolan och hämtade våra trummor men det tog ett tag innan vi kom dit för bussen var försenad typ en halv timme inte kul men det var ju världens snö storm och varje år när den första snön kommer brukar det ju bli kaos. men när vi väl kom fram så målade nicole lite och tindra lekte med dockor. nemo och jonis sov i sina vagnar. sen var det sång stund det tycker nicole om. efter det åkte vi hem som tur var fick vi plats när vi kom till kvarnbergsplan så möte käsi oss där skulle handla lunch hon hade varit hemma oss mig och passat valpisen.men vi lagade korv grytta med ris jätte gott. barnen somnade efter maten skönt men jag gick till kyrkan och valde låtar vi ska ha på nemos dop. gick hem efter det och drack en kopp te med mina älskade syskon.alltid lika trevligt. sen gick dom hem. imorgon ska jag umgås med natta kul.


     


mät

nu har jag precis ätit vi åt makaroner och köttfärssås det var gott. jag som skulle ta det lungt idag men först kom mamma jessica sabina och jonis hit. mamma dom skulle ta en fika innan dom skulle åka och fixa lite saker typ lämna min gamla moppe på lagning. men när dom åkte så tog dom med nicole ganska skönt. så då var det bara jag och sabina och tre barn kvar så då lagade vi pyttipanna med rödbettor ganska gott. sen lite senare ringde jessica och sa att dom skulle till huddinge och äta lunch så vi gick ditt och höll dom sällskap. sen när dom var klara gick vi in på hm köpte inget.sen följde sabina och käsi med hem till mig och drack en kopp te alltid lika mysigt. sen kom mikko då gick dom hem för jessica var tvungen att hjälpa till hemma. imorgon ska käsi vara hund vakt när jag och sabina ska till öppna förskolan så barnen får leka. måste sluta nu ska amma nemo.

jaha

nu sitter jag här igen har precis varit ute med cappucino men han gjorde inget sen typ 5min senare bajsa han inte taskigt. känns inte så kul och springa ut hela tiden sen när man kommer in så gör han allt men så är det väl med valpar.den här veckan lite lungnare än den förra idag ska jag inte göra så mycket bara leka lite med sabina och jonhatan och jessica kannske oxå ska vara med. sen imorgon ska jag och sabina och barnen till skogås på öppnaförskolan och hämta trummor som vi har gjort till nemo och jonte. sen kl15.00 ska jag vara i huddinge kyrkan och bestäma låtar vi ska sjunga på dopet som är den 24/11. och på onsdag ska jag träffa en av mina bästa kompisar natta heter hon då ska min hund få leka med hennes. sen på torsdag är inget bestämt och på fredag ska jag träffa anna och thea anna lärde jag och känna när jag var gravid med nicole så hon fick thea 5 dagar förre mig.nu se vi inte så ofta för hon pluggar. sen är det helg igen. jaha nu har jag inte så mycket mer att skriva för
stunden.


image56

farsdags fika

nu sitter jag här igen är kul.natta och ithilien har precis varit här och tittat på vår underbara valp dom tyckte att han var jätte söt.sen innan det var vi hos mina föraldrar och firat farsdag det var trevligt. nu har alla imin familj sätt valpen han heter cappucino. min pappa vart jätte glad för tröjan jag och käsi köpte den var ju ifrån jack and jones pappas favo affär.vi var inte kvar så läng för mikko hade ju kört så mycket och barnen var ju jätte trötta. men det var ju trevlig den stunden vi var där min familj är så gullig älskar dom. puss

         



image53 
cappucino

image54 

natta och cappucino

Äntligen

igår kväll vid typ 22.30 kom mikko hem han har ju varit i tyskland och handlat öl plus att han har varit och hämtat vår lilla valp en sharpei jätte gullig tindra vaknade när han kom så hon fick se hon vart jätte glad hon älskar djur nicole sov när hon vaknade imorse vart hon jätte förvånad att det var en hund här. nemo sa inte så mycket konstigt hihi.idag ska vi nog åka till mina föräldrar och vissa sen är det ju farsdag så pappa ska ju få en present. har även handlat en till mikko eller barnen. tänk att det redan är söndag tiden går fort.

         

visst är han gullig. skriver ikväll efter dagens utflykter.                                                                              

fika

äntligen lungn och ro barnen har gått och lagt sig skönt varit full fart idag oxå. idag bjöd jag min familj på inflyttnings fika och min farbror och kusin kom oxå jätte trevligt.vi satt och fikade och pratade lite om allt möjligt var jätte mysigt. den ända systern som inte var med det var käsi tråkigt.sen gick dom flesta och nicole gustav anki och jonhatan åkter till huddinge och fixade farsdag present då gick jag till sabina och hennes kompis ellinor som bor i porten brevid mig, hon hade det jätte mysigt alltid kul och se hur andra har det så man får lite insperation hur man själv vill ha det. snart kommer mikko hem ifrån tyskland längtar. nu ska jag sätta mig och ta det lungt. puss

trött

hejsan svejsan. gick precis upp kl är sex på morgonen men det är sov morgon typ, annars brukar barnen vakna vid halv fem. igår  åt jag sabina jessica mikko och barnen middag vid åt tacos det var gott sen åkte mikko då tittade vi på filmen 1408 den var inte så jätte bra fattade typ ingenting sen tittade vi på idol och åt chips och dip. sabina åkte runt halv tolv hon skulle hämta gustav vid tåget ihuddinge och jessica sov kvar. idag ska ja bjuda min familj på inflyttnings fika så sabina ska komma sen när hon vaknar och hjälpa mig inte ,lätt att fixa allt själv med tre barn. jessica kan inte vara med hon ska åka och jobba. Men nu måste jag sluta tindra har vaknat så måste ta upp henne.

herregud

vet inte vart jag ska börja men jag orkade inte skriva igår efter den långa dagen men den började iallafall med att jag vaknde halv sex då när mina underbara barn väckte mig alltid lika roligt. då fixade jag oss sen vaknade min syster jessica som sov hos mig. då åt vi frukost lite te och mackor.

     

efter det gick vi till barnavårdcentralen där nemo skulle göra 2mån kontroll allt gick jättebra han vägde 6900 och var 62cm växer så det knakar.hihi

  sen när det var klart skulle vi ge oss av mot ikea så vi skulle möta sabina vid kvarnbegsplan så vi skulle hinna med 710an men det gjorde vi inte så då väntade vi en hlv timme på nästa under tiden gick vi in och handlade lite dricka på kvarnen sen när bussen väl kom då fick vi inte plats så jävla typiskt. men sen kom 703 mot fruängen så den tog vi och hoppade av vid segeltorp centrum och tog buss 707an där ifrån.

       
                                                                          kvarnbergsplan

 
   vid 707an

sen kom vi äntligen till ikea efter mycket om och mentyp en timme senare än vad jag hade räknat med. men då började äntligen shoppandet jag köpte

en plädd
lampa till nicole
en spöklampa åt barnen
kuddar
kuddfodral
värme ljushållare

sen åt vi lunch där oxå ganska jobbigt när man var hungrig och ska beställa mat och barnen är griniga och man måste gå flera vändor men mat fick vi tillslut.

      

sen gick vi och betalade sakerna efter vi hade ätit och gick till bussen det var ju oxå kaos igentligen fick vi inte plats så det fick bli väldigt trångt men en annan skulle hoppa av efter typ två hållplatser så nicoles vagn fick jag ha över jonathans vagn kan inte säga nåt annat än herregud

image40

sen när vi äntligen kom hem tog vi oss en kopp te sabina och jessica följde med hem till mig. skulle aldrig orkat åka till farsta så det får vi ta idag. nu måste jag sluta att skriva och fixa lite här hemma hejdå



 





Tidigt

ja nu sitter jag här gick upp vid halv sex inte ovanligt barnen vaknar alltid den tiden spelar ingen roll när dom går och lägger sig ganska jobbigt. så då får dom gå och lägga sig vid sex typ som dom helst vill då får man iallafall egen tid med sin man. har precis gjort mig och barnen klara väntar på att seg proppen jessica ska gå upp vi ska ju till bvc med nemo sen ikea och farsta men det sa ja ju sist när jag skrev.Barnen är ganska lungna för en gång skull. På morgonen brukar vara ett sånt liv annars inte kul men nu är det lungt och skönt nicole sitter isoffan och tittar på barn pogram tindra leker med dockor och nemo sover i vagnen kul att veta va hihi snart måste jag väcka jessica så hon hinner fixa sig skriver när jag kommer hem sen. kram


onsdag

Nu har jag oxå fixat blogg min syster jessica hjälpte mig.
idag höll jag på att bli tokig dom skulle komma och fixa lite fel vi hade i lägenheten och min kära man pratade med dom och sa att dom kunde komma när som helst under dagen för att jag är mamma ledig så jag har sutit här hemma och ugglat hela dagen dom kom liksom vid halv fyra,skit ireterande jag och jessica hade tänk att åka till farsta och titta lite men så vart det inte så vi får ta det imorgon om vi hinner. så Jessica kom hem till mig istället så gick vi till kvarnen och handlade till godsaker typ chips och dip sen gick vi hem och lagade mat.
jessica ska sova här för vi ska till ikea imorgon men först ska vi till bvc med nemo på 2månaders kontroll.tänkte åka till farsta oxå om man orkar efter en dag på ikea, men jag måste växla pengar till euro min man ska till tyskland och handla öl. nu ska vi äta chips pch dip.  skriver imorgon efter min utflykt. hejdå

image4
tindra
image6
nemo
image7
nicole



RSS 2.0