bilderkusinerna


en mysig dag

hejsan
idag vaknade jag vid fem av att nemo gnällde gick upp och ut med cappi innan dom andra barnen vaknade men inget gjorde cappi jo kissa men inget annat och kan ju inte vara ute hur länge som helst så sen vi typ sju gick jag ut med han igen tog bara med mig nemo och satt på pippi långstrump till nicole och tindra som tur var så bajsade han sen ringde jessica och frågade om vi ville komma såklart man ville så då kläde jag på mig och barnen och gick var där stax efter åta så vi drack lite te och pratade sen somnade alla barnen utom nicole när hon väl somnade vaknade wilma men då började vi göra lunch så åt jag och jessica sen vaknade nemo och var jätte ledsen han hade nog inte sovit klart och ville inte somna om igen sen vaknade nicole och var jätte arg hon ville ha napp men det fick hon inte och efter det tindra så då åt tindra lite sen tog jag med maten som vart över jessica skulle ändå slänga den gick hem ut med cappi som inte gorde nåt då heller men gick in gav tindra och nicole lunch badade dom efter det somnade nemo och nicole och tindra tittar på pippi igen för typ 76 gången idag kan den utan till. sen ringde underbara ellinor och frågade om hon och erik fick gå ut med cappi och det är ju såklart. nu ska jag försöka att få dom små trollen att sova är as trött själv och man vill ju orka med morgon dagen oxå.
kram

lång promenad med cappi

hej
dagen började med att jag vaknade av mig själv vid sex men ville inte gå upp så tidigt när man äntligen får sov morgon så somnade om vaknade vid halv åtta gick ut med cappi sen in pratade med mamma och tänkte om vi skulle göra nåt för trodde att hon slutade tio som hon brukar med slutade två så då trodde jag att det skulle bli en hemma dag här själv så jag badade cappi som var hur smutsig som helst sen ringde min pappa och frågade om vi skulle åka till ågesta ängarna med cappi och gå lite där så gick vi till balingsta där jag hade mina hästar förut och tillbaks var ute i 1 1/2 tim var riktigt skönt sen frågade jag pappa vad han och robban skulle göra dom sa hem till dig och dricka kaffe men så vart det inte vi åkte till salem och fikade där som min snälla pappa bjöd på efter det gick vi och plockade jordgubbar på en själv plock så jag plockade 2 1/2kg det kostade 30kg billigt tycker jag sen åkte vi hem till mamma och pappa och åt jordgubbar och grädde riktigt gott. pappa åkte tillbaka till vårsolen med robban och jag och mamma la oss isängen och tittade på film men hon somnade och jag var tvungen att gå hem och ut med cappi igen det rengnade hela vägen hem mysigt. cappi han inte mer än ut från porten innan han bajsa hihi. nu sitter jag här och vet inte vad jag ska hitta på barnen kommer imorgon vi typ två så kan inte göra så mycket imorgon innan heller. min familj åker iallafall till kolmården hoppas dom får mysigt.

besök av min farmor

hej
idag har det varit en mysig dag först sov danni hos min så vi åt en god frukost med kokta ägg och rostade mackor. och sen skulle vi gå till sabina för dit skulle våran farmor och faster komma men innan vi gick dit så kom jessica och wilma förbi här det var trevligt satt och pratade bara sen gick vi till sabina på vägen dit sa jag till jessica och danni att jag inte trodde att dom skulle komma men det gjorde dom. vi åt lunch och pratade massor med minnen typ sånger farmor jämt sjöng och hon sa jämt oxå när man typ sprang ner för trappan "akta så ni inte ramlar och bryter öronen av er"  typiskt henne. sen vid ett gick jag hem med barnen för mikko skulle hämta dom men gick tillbaka en stund till pratade  lite mer sen gick vi strax efter två. då gick jag ut med cappi och nu har jag inget att göra och vet inte vad jag ska göra ihelgen heller.
men ska nog ta ett bad iallafall utan att behöva stressa bara ligga och ha mysigt
hejdå

     

inte haft internät

hej
nu har jag äntligen data igen så har inte kunat skriva men nu ska det hända saker på min blogg vet inte vart jag ska börja men lite har jag gjort nu iallafall det har varit bröllop min syster gifte sig ju det var jätte fint och mysigt. sen har ju mikko barnen varanan helg så det har varit lite solning mysiga grillkvällar hos mina föräldrar med resten av syskonen sen var det ju midsommar då hade jag barnen vi var vid rådsparken med mormor morfar pernilla anki felipe och kusinen wilma det var trevligt sen åkte vi till mammas jobbar kompis "Mynta" där åt vi midsommar mat och spelade fotboll pappa körde hem mig vid halv sju då var barnen helt slut. sen har även nicole slutat med nappflaskan när hon sover så nu har hon ingen alls längre jätte skönt. har även hunit med att vara med min kompis natta var på ikea igår det var mysigt fick en massa fina saker av henne som hon skulle slänga. har även varit hemma ganska mycket hos sabina i hennes fina lägenhet. och då har även käsi och wilmis varit där.

hejdå 


RSS 2.0