3 dagar kvar

då är det verkligen inte långt kvar ska bli helt underbart. igår kväll var det finalen av lets dance jag tycker det var bra att tina var tyckte toný var bra oxå men tina var lite bättre. nu är kl halv åtta på morgonen barnen äter frukost jag har hunit dricka kaffe och varit ute med cappi. får vi se vad jag och barnen hittar på idag mikko sover och kommer nog göra det ett tag han var på puben ihuddinge centum med jari igår han kom hem redan halv tolv tror jag han ringde hem innan och frågade om jag ville ha mat fattade ingenting log ju och sov men det var gulligt men var inte så hungrig då. vill göra nått så dagen går typ komma ut nått iallafall så segt att bara sitta inne. kanske går till rådsparken eller centrum.
hejdå


rådsparken

hejsan
idag vaknade vi som vanligt vid halv sex när mikko gick till jobbet så pratade jag med jessica vi bestämde att gå till rådsparken slutade med att det  vart  jag och barnen jessica wilma sabina jonis och emma det var trevlig. var där kanske 2tim sen gick vi hem och la oss sov i två timmar var jätte skönt vaknade gav barnen lunch och städade. 
nu har barnen gått och lagt sig dom vi har ätit middag och barnen har badat dom måste bada minst engång till innan tisdag och då ska dom tvättas ordentligt. sen har jessica hjälpt mig idag att fixa min blogg vart jätte nöjd tack så mycket.
     

image215

image216

image217

4 Dagar kvar

då var det torsdag och bara 4dagar kvar till det VARMA. har varit ihuddinge och fixat lite inför resan. sen hämtade jag på dagis dom blir alltid så glada när jag kommer fast dom vill ju helst inte gå hem och nu ska dom vara hemma över 1veckan får se hur det är när vi kommer tillbaka sen. och på söndag ska vi fira min minsta syster hon fyller 13 har ju sex yngre syskon och vi är bara flickor det är kul med stor familj. och så har ju jag tre helt underbara barn fast dom kan ju bråka och sånt och då är det inte så kul men ångrar verkligen inte att jag har tre barn men nu får det vara bra. det är kul att se dom växa och lära sig nya saker som med nicole som har precis lärt sig att gå på pottan på dagarna men har blöja på natten. och tindra lär sig mer ord och lilla nemo ja vad har han lärt sig nej men han är ju bara 7mån så det kommer där oxå. ska göra en sak imorgon bitti hoppas att det blir som jag vill det får ni veta imorgon. nu ska jag leka med barnen.

hejdå

image201

image202

image203

image204

rosetter cappi vann

image198

image199

image200

tisdag kväll

okej då ska vi se idag har jag lämnat på dagis gick hem och hämtade cappi gick till macken och pumpade däcket på vagnen gick en liten promenad kom hem städade lite och sen drack jag lite te och tittade på tvn sen ringde anki när jag precis skulle gå till ica och efter det till dagis hon undrade om vi ville åka pulka och det ville man så klart eller jag ville så gick jag till dagis frågade nicole och tindra om dom ville åka pulka det ville dom gick till backen han åka en gång så ville dom hem så tråkigt har man kämpat för att ta sig till backen menmen gick hem och anki följde med en stund hon gick hem vid halv fem då åt vi hon ville inte äta här idag. sen badade barnen. måste till centrum på torsdag gå på apoteket och kanske fixa en present tilldanni hon fyller 13 den 31mars tror jag vet vad hon ska få men vill inte skriva det här hon kanske läser. får se vad jag hittar på imorgon skulle vilja åka till farsta oxå men tråkigt att åka själv eller åka med cappi till ängen som inte vart av idag. inte för att jag vill tjata men nu är det bara en vecka kvar till EGYPTEN ska bli så skönt.

hejdå

tisdag igen

hejsan alla läsare
då var det tisdag igen men känns som måndag eftersom det var röd dag igår. men iallafall först igår var vi ute och åkte lite bil barnen var så gnälliga så då är det bra att åka bil tindra och nemo somnade nicole hade sovit hemma precis innan vi åkte så kom vi hem hann typ precis klä av oss så ringde anki och frågade om vi ville åka pulka så då passar man ju på när det äntligen är snö. när vi kom hem så var barnens farfar här som hade köpt ett varsit påsk ägg till nicole och tindra och nemo fick en fin bil han hade fullt äggen jätte mycket plus att han hade typ en hel plast påse med godis oxå som inte fick plats iäggen så nu har vi godis till nästa påsk oxå hihi. sen när han gick laga vi mat och efter det badade anki och barnen. idag är det dagis ska nog till ängen med cappi eller till centrum och fixa lite till resan typ gå på apoteket titta på en bikini till mig men tar nog centrum imorgon så jag kommer iväg med cappi han behöver springa lite.idag är det precis en vecka kvar ska bli så skönt. skriver kanske mer ikväll.
pusspuss

påskhelg

hejsan
då var det söndag och påsken är snart över inte för att det har varit så mycket påskfirande för mig men barnen har iallafall fått påsk ägg. har varit hemma hela påsken men itorsdags var vi och handlade mat då var anki snäll och passade nicole och tindra jätte gulligt sen sov hon här sen på fredan var jag bara hemma men på kvällen kom virre anki och danni och sov här för dom skulle passa nicole och tindra på lördan för vi var på hundutställning med cappi det var på stockholmsmässan det gick jättebra för att vara första gången. sen idag har jag och barnen varit hos sabina en stund fikade lite oså sen var anki danni och virre där dom hade sovit där trevligt sen var mamma där oxå var där cirka en time gick hem lagade mat pasta och köttfärsås gott vart det tycker jag. imorgon är mikko ledig så då får vi se om vi hittar på nåthela min familj ska tydligen till huddinge centrum. men på tisdag ska jag till ågesta ängarna med cappi så han får springa lite åker dit direkt när jag har lämnat på dagis. och på tisdag är det bara en vecka kvar till egypten LÄNGTAR jätte mycket ska bli så skönt med sol och värme.
har inget mer att skriva nu.
pusspuss

fixat pass till nemo

hejsan idag har nicole och tindra varit på dagis det tycker dom är jätte kul dom vill knappt komma hem när jag kommer. när dom var på dagis så var jag ute med cappi och städade hemma vart fint tycker jag. jag tänker på mycket saker som jag inte vill skriva här men det löser sig nog. menmen sen när mikko kom hem åkte vi till polisstationen i femingsberg och gjorde pass åt nemo isista sekund men det kommer nog att hinna bli klart hoppas jag för vi åker ju första april. skulle vilja göra nåt själv utan barn eller iallafall med bara nemo typ ångrar jätte mycket att jag inte åkte med på kryssningen men sånt är livet men nåt ska jag komma på. imorgon kommer jessica och wilma vi ska tvätta itvättstugan och sen umgås. nån som har förslag på vad man kan göra. vill komma bort en helg inte bara över en dag.

image192

image193

image195

farsta igår inflyttningsfika idag

hejsan igår var jag ifarsta med mamma sickan fille wilma och såklart nemo och nicole tittade runt lite mamma handlade trosor åt tindra och nicole och en jacka åt nicole och nemo och ett par byxor åt tindra och även en my littel pony åt nicole du är så gullig mamma det är du ändå utan att du handlar såklart. sen åkte vi hem vilade en stund cirka 1time. vaknade lagade mat och gick sedan till ica för att handla nått gott till melodifestivalen rätt person vann tycker jag. sen idag var vi på inflyttningsfika hos sabina och gustav fick jätte god tårta duktig du sabina. var där från tolv till halv fyra åt även lunch där köpte pasta sallad från pizzerian den var god men lite pasta tyckte vi nu sitter nicole och målar nemo sover. nu får mikko och tindra gärna komma hem saknar dom mina älsklingar. får vi se vad vi hittar på iveckan då ska till bvc på tors iallafall och jessica ska tvätta i våran tvättstuga på onsdag och sen är det ju såklart dagis. ska gå och hjälpa nicole nu.
pusspuss
image187

image189

image191

vilken dag

hejhej
herregud vilken dag gick upp som vanligt vid typ halv sex åt frukost med nicole gick ut med cappi. sen vi åtta somnade nicole och nemo så gick oxå och la mej en stund sov cirka 1timme riktigt skönt. när vi vaknade så gick vi och handlade vart lite i affären och när jag gick där inne kände jag att vagnen vart väldigt trög att köra så tittade då var det typ punka inte kul så ringde min syster och frågade om hon kunde ta nicole så jag kunde gå hem med det jag handlade och gå och pumpa däcket på maken. och när jag kom hem till sabina så var det ingen luft i däcket så då tittade gustav på däcket det slutade med att han åkte två gånger till maken men när han kom hem sista gången trodde vi att det var lagat men nix gick hem var tvungen att gå hem till cappi då möte jag våran granne som var snäll och åkte och köpte nått till däcket så nu är det helt sen skulle hela min underbara familj komma på lite mat jätte mysigt och dom sista gick hem sju så nu ska jag titta på lets dance och bara ta det lungt har varit fullt upp hela dan idag blir nog farsta imorgon med min familj.
pusspuss

då har man bara två barn till på mån

jaha nu sitter jag här själv nicole sover och nemo somnade precis och mikko och tindra är på väg till finland och ska hälsa på hans bröder. det är ganska skönt att bara ha två barn så imorgon eller på lördag ska jag ta mig till farsta centrum och kolla lite nu behöver man inte vara hemma så att nicole får sova innan man åker nånstans nu kan hon sova ivagnen så ska passa på att göra lite ihelgen typ farsta kanske skärholmen ikea nått ska jag verkligen hitta på iallafall. men idag har jag varit hos sabina och ätit frukost och lunch och även sickan och anna var där anna lärde jag känna när jag var gravid med nicole så vi har känt varandra snart tre år jätte kul så nu är det vår gemensama kompis. sen var jag och hämtade på dagis nicole har börjat kissa ipotta hemma så då skulle vi prova det på dagis oxå men det gjorde hon inte och hon kissade inte på sig heller sen hade hon blöja när hon vilade men hon hade inte kissat i den heller så hon hade inte kissat på hela dan på dagis sen när vi kom hem kissade hon på engång på pottan menmen kul att veta va hihih. nej nu ska jag titta på tvn och bara ta det lungt.

pusspuss

att allt ska bli nytt jämt

gomorron hatar att allt ska bytas ut jag har så att man kan överföra pengar och sånt via datan allså då använder jag engångskoder men ska dom byta ut så man får en dosa och att man stoppar in sitt bankomat kort där när man ska typ överföra pengar och det funkar inte så nu är det spärrat en time så jag ringde nordea men dom kunde inte hjälpa mig för att det var spärrat en time men men skulle försöka en gång sen och om det inte funka så skulle jag ringa igen att allt ska var så bökigt. idag när jag har varit och lämnat på dagis ska jag gå hem och först gå ut med cappi sen gå och handla lite på ica sen hem och vila om nemo vill sova skulle inte förvåna mig om han är pigg han vaknade fyra imorse och somnade om kvart över fem och han sover fortfarande sen höll tindra på en time i natt as jobbig så vill verkligen vila. sen är det mycket nu snart fyller min syster danni år sen fyller jag och min syster son år mycket som ska fixas och donas men nu vaknade nemo skriver ikväll kanske.

puss och kram


måste bli bättre

hej har varit väldigt dålig på att blogga antingen är det för att jag inte har nån lust typ eller för att det inte händer så mycket i mitt liv just nu vet inte vad jag ska göra menmen. ihelgen har vi gjort lite iallafall fredags bara hemma tittade på let`s dance sen på lördan så var vi först i kungenskurva och hämtade våran data som var trasig som är lagad nu sen åkte vi till farsta och tittade runt lite handlade kläder till barnen och en keps till mikko. sen åkte vi tillbaka till kungenskurva och gick in på ikea och handlade nya matstolar till vårat nya köksbord när mikko skruvade ihop dom så sprack en as ireterande men vi orkade inte åka tillbaka så vi fixade dom andra sen var vi bara hemma på kvällen på söndan var vi hemma till typ elva åkte sedan till ikea och byte den stolen och tittade lite köpte nya gardiner till vardagsrumet vart fint. och nu är det måndag igen har varit hos sabina och fikat lite gick och handlade på vägen hem och nu sover barnen men tror nemo håller på att vakna men det var mysigt hos sabina hon börjar få det fint och mysigt. imorgon är det dagis ska säga till att dom ska vara lediga en vecka första veckan i april för då åker vi ju till egypten  ska bli skönt vill bli brun om det går med tre barn men jag hoppas det. håller på att tttat lite på datan om jag hittar nån snygg bikini men hittar ingen kollade när vi var i farsta oxå men det finns ju inte så mycket än är ju inte säsong för bikini nu men letar nån som vet nån sida eller affär där det finns snygga bikinis?? men måste sluta nu nemo har vaknat.

pusspuss

RSS 2.0