helg och fullt upp

hejsan

då var det helg igen ja eller nu är det redan lördags morgon.
igår efter jobbet gick jag upp på vinden och hämtade mitt julpynt sen till dagis hem hämtade mammas och sabinas presenter hem till sabina och var där tills vi skulle gå till pizzerian vår syster pernilla skulle bjuda hos på pizza mcket snällt pernilla.
sen gick vi hem till sabina och sabina och mamma öppnade presenterna dom fick mycket fina saker nu vet man vem eller vilka man ska låna kläder av hihii.
idag ska mikko och komma och va med barnen en stund så ska jag till sabina dit kommer farmor och våran faster
och även några av mina syskon.
och imorgon ska vi till sabina igen då ska hon bjuda på lunch som hon ska göra idag oxå men imorgon kommer folk från gustavs sida. och sen vid kl 14 imorgon så kommer min gamla klass kompis vi gick isamma klass får 6års till 9an så det ska bli kul sen har vi haft kontakt till och från men inte pratat nåt med varandra på minst två år hon har en dotter och väntar en till bebis tills nästa år 7 feb ska den titta ut.
ja juste igår när vi kom hem så julpyntade jag oxå så det är typ klart.
nu ska jag vara med nicole och tindra nemo sover men han vaknar väl snart som dom andra håller på hahah.

puss

bilder






söndags morgon

godmorgon 
 
har varit vaken en stund men tänkte berätta vad jag gjorde igår vi vaknade vi sju ungefär åt frukost och lekte lite sen somnade nemo och vaknade vid halv tio tror jag då gick vi till centrum där jag shoppade lite födelsedagspresenter och några julklappar så nu har jag två mindre kvar på listan känns skönt kom hem lagade lunch nicole somnade på soffan så vi andra åt sen ringde mamma och frågade om vi ville följa med till farsta så det gjorde vi såklart.
väckte nicole hon vart inte ett dug ledsen för sa ju att vi skulle åka bil med mormor.
gick runt lite ifarsta mamma handlade lite julklappar oså.
sen åt vi på donken nicole hade ju inte ätit nån lunch efter det åkte vi hem och nicole frågade om hon fick sova hos mormor och det fick hon ju såklart så mamma körde hem mig tindra och nemo jag sprang upp och packade en liten väska till nicole.
vi andra åt lite chips och myste när tindra och nemo hade somnat slog jag in lite klappar man måste ju börja nångång för fler kommer ju har ju inte köpt klart.
sen ska jag köpa en varsin till till mina barn tror jag som dom ska få på morgonen innan vi går över till sabina och gustav.
och nästa helg ska jag nog börja pynta tror jag eller är det för tidigt??
det är ju så mysigt med lite ljus.
nu är nemo lite gnällig ska leka med han.


pussss

redan tisdag

hej
då var det tisdag igen eller ja den är ju snart slut oxå herregud vad tiden går fort.
har ju inte skrivit på ett tag men i lördags var vi och kollade på mina syskon när dom hade maskerad hoppning på vår underbara ponnt jos dom vann man skulle hoppa så många hinder som möjligt på 2min och anki och danni var bäst.
efter stallet åkte vi hem till mina föräldrar och firade farsdag för ingen kunde på söndagen.
pappa fick en vinte jacka av alla barnen utom pernilla hon hade köpt choklad.
sen stanade nicole hos mormor och morfar och sov över där.
på söndagen tog jag tindra och nemo bussen till farsta centrum och möte upp familjen där dom skulle handla lite julklappar oså. åkte sedan hem till mor och far vart bjuden på middag hem och barnen badade så dom vart fina inför dagis på måndagen.
sen har det varit jobb och det gamla vanliga nu tittar tindra på pippi och nicole pysslar lite nemo somnade precis han var jätte trött.
jag är oxå ganska seg på kvällarna går ju upp 05.20 på morgonen tidigt va??
på fredag är det lön så då blir det storhandling om nån kan passa mina barn och ihelgen lite present handling mamma och min syster sabina fyller år snart.
men vet precis vad jag ska köpa hihih.
ska pyssla lite med nicole nu ha det bra.

puss

jippi

godmorgon

läste precis på aftonbladet att lars åkte ut det var på tiden tyckte att han skulle haa åkt ut för längesen men men.
jaha då har man barnen får se om mikko kommer hit och är med dom men det gör väl inget om han inte kommer för min del synd om barnen bara men iallafall om han inte kommer ska vi hem till mina föräldrar blir mysigt.
sen har jag inget planerat.
längtar tills nästa fredag då får jag lön då blire storhandling hoppas bara nån vill passa mina barn får kanske fråga mikko om han kan komma hit en stund. vet inte änns vem jag ska åka med men det är ju en vecka kvar så det är ju lungt.
måste ju även handla födelsedagspresenter till sabina och mamma
och julklappar till
mamma
pappa
sabina
pernilla
veronica
angelica
daniella
och gustav
har ju en hel del kvar men nu ska vi ju fira jul hemma hos sabina och gustav och sen på kvällen med barnens pappa
som det ser ut nu iallafall sen vet man ju inte hur det blir.
med barnens pappa allså.
nu ska jag leka med barnen.

pusss




torsdags kväll

hej

då var det torsdag och redan kväll idag började min dag som alla andra att gå till dagis och lämna barnen hade bara tindra och nemo inatt nicole sov hos sin pappa som hon ska göra inatt oxå tindra ville inte så då följde nicole med till han igen men iallafall när vi kom till dagis möte vi nicole och mikko gick in på dagis och lämnade dom det gick bra sen körde mikko mig till farsta strand så jag kom tidigare till jobbet det var snällt jobbade till kvart i två hem byte om gick till min syster sabina och drack en kopp te och jessica och lilla wilmis kom oxå runt halv fyra gick vi till dagis och hämtade alla barnen dom vart glada när vi kom.
gick hem så kom mikko och hämtade sin tvätt som jag har tvättat till han och sendan börja laga mat.
efter vi hade ätit vart det ett bad för tindra och nemo.
och nu sover nemo och tindra tittar på pippi.
imorgon är det fredag skönt som det ser ut ska jag ha barnen ihelgen blir mysigt men ingen sovmorgon inte men det gör väl inget.


puss





onsdag

hejsan

nu var det längesen igen men man har inte så mycket tid när man jobbar och har 3barn men iallafall ska vi se vad vi har gjort sen sist.
ihelgen var min kompis här med sina 2killar det var kul vi åt lunch tillsammans och barnen lekte bara umgigs
sen har jag ju jobbat men imåndags var jag och nemo hemma vi var sjuka jag var sjuk hela helgen oxå inte kul man orkar inte så mycket då.
och nu ihelgen är det barnens pappas helg men han kanske inte kan ta dom pga massor med saker men vi får se annars har jag dom och hittar på nått.
inatt sover nicole hemma hos sin pappa så lämnar han på dagis imorgon och ja juste nicole var ju hos tandläkaren idag det gick bra hon hade 20 tänderdet är väl det man ska ha antar jag det var ju mikko som var där med henne.
och nu sover nemo och tindra tittar på dvd.
min mamma pappa och syster var här och åt middag det var trevligt bjöd på soppa.
imorgon är det jobb igen och redan torsdag tiden går så fort.
nu ska jag mysa med tindra.

pusss

RSS 2.0