måndag igen

hejsan

då var det en ny vecka och så har vi ställt tillbaka klockan känns konstigt fast det bara gäller en time och nu för tiden behöver man inte skriva upp dag för dag vad man ska göra så folk ska veta för det ser likadant ut jobb jobb och ännu mera jobb.
men idag kom jag hem ganska tidigt mikko sov ju hos mig inatt så han följde med till dagis så fick jag åka med han till farsta strand mycket snällt så jag slutade strax förre två när jag kom hem gick jag förbi ica och handlade lite till middagen hem lämnade sakerna kollade posten gick till dagis hem lekte lite med barnen lagade mat.
sen har jag tagit hand om tvätt och plockat undan lite sen kom anki och mamma.
mamma hade handlat lite saker till barnen till nemo puzzel och till nicole och tindra pärlor och pärlplator det tyckte dom var kul.
nu sover nemo och nicole har somnat på soffan så ska snart lyfta in henne till sin säng.
så nu ska jag mysa med tindris som är en natt uggla jag är as trött på kvällarna orkar knappt kolla på pogram som börjar kl 20.00 längre


pusssss

snart är onsdagen slut

hejsan

har inte haft tid att blogga har ju börjat jobba det går iallafall bra börjar redan komma in i det och har ju bara jobbat tisdag och onsdag själv imåndags jobbade jag med han som skulle sluta.
men känns tråkigt och lämna barnen så tidigt lämnar dom ju vi tio i sju ungefär och hämtar dom halv fyra.
men snart är det ju helg det är min barnfria men mikko kanske inte kan ha dom men då får jag hitta på nåt med barnen och hoppas att dom sover lite längre än vad vi gör nu på vardagarna nu går vi upp halv sex men i helgen behöver man ju inte vakna till nån väckar klocka riktigt skönt.
och det har gått ganska bra för nemo på dagis han gnäller lite hela tiden typ och vill sitta iknät men det blir nog oxå bra snart.
hoppas det blir lite jobb på helgerna snart så man får mer pengar så man kan shoppa lite till sig själv och julklappar.
skulle verkligen vilja åka till farsta och shoppa lite och nemo behöver vinter skor oxå, mycket hela tiden.
om jag har barnen ihelgen skulle jag vilja göra nått kul men vet inte vad nån som har förslag??


pusss

söndag

hejsan
då var helgen över igen och imorgon är det jobb ska bli ganska kul men känner mig inte helt hundra men ska nog gå bra.
nemo är ju sjuk han har feber hoppas bara att det går över till på tisdag ja eller att han är bättre tills imorgon inte kul för han när han är sjuk stackarn.
men iallafall ihelgen har vi inte gjort så mycket i lördags var vi hemma hos gutav och jonis en stund
och idag har vi varit på sundby och tittat på tävlingar se har gustav och jonis varit här ja juste sen sov jessica och wilma här från lördag till söndag mysigt.
imorgon är det barnbidrag äntligen då ska jag åka och storhandla efter jobbet med mia ska bli kul och få lite mat ifrysen igen och den här gången kan jag handla mat för 700 mer typ för jag behöver inte handla blöjor så det blir ju bra.
men nu behöver jag ju köpa busskort varje månad som inte är så billigt.
hoppas det blir jobb nästa helg behöver pengar till julklappar och lite annat men om det inte blir jobb ska ja sova kommer nog vara trött efter första arbetsveckan och barnen ska ju vara hos mikko i helgen.
ikväll kommer ju ensam mamma söker det är bra tycker jag.

pussss

lördag

hejsan
 nu var det ett tag sen men men vet inte vart jag ska börja men har varit ute och gått månadg tisdag och onsdag och nemo är nu klar med sin inskolning fick hämta honom ionsdags för han hade feber men inte nått på hela kvällen och ingen feber på morgonen men han fick ändå inte gå på dagis. så han fick följa med mig och sabina på ikea vi var där i torsdags och på morgonen innan ikea var jag och kolla där jag ska börja jobba på måndag ska bli kul.
sen igår var jag i stan och jobba då ringde dom från dagis igen och sa att nemo hade prickar så fick hämta honom igen.
hoppas det inte håller på så här när jag börjar jobba på måndag har ju inte jobbat ordentligt på 3år.
så idag ska jag till vårdcentralen och kolla så det inte är svinkopper nemo har för då blir det jobbigt ingen vill ju passa honom om det är svinkopper kul och ringa sin första vecka och säga att man inte kan jobba och så klart synd om nemo oxå.
tråkigt att det ska komma så mycket nu när han har inskolning.
men men på måndag ska ju sabina passa dom men om jag får reda på idag att det är det så vill hon nog inte passa honom som jag verkligen förstår om hon inte vill men nog om det nu.
idag vet jag inte vad jag ska göra skulle träffat mickaela men det blir ju inte av.
så får väl gå ut en stund eller nått när man ändå ska gå till centrum.

pusss

bilder






barnfri helg

hejsan

nu var det ett tag sen men har inte haft tid eller lust faktiskt men nu har jag tid och lust har hämtat nemo ifrån dagis det hade gått bra så kul när inskolningen funkar.
och sen ska jag ju tillbaka vid två och hämta nicole och tindra för idag ska dom till sin pappa och vara där över helgen dom kommer tillbaka på måndag morgon.
inatt sov jessica och wilma här mysigt för felipe hade en kompis hemma så jessica har svårt och sova då hon ska nog sova här inatt oxå.
kväll ska jag nog över till sabina en stund och bara umgås jessica kommer kanske oxå om inte hon gör nåt annat.
imorgon ska jag åka och välja ut vilka kort jag vill ha på nemo var ju och tog 1års kort ska bli kul och se hur dom ser ut.
dom vart nog bra är ju nöjd med nicole och tindras och det är ju samma som har fotat nemo.
sen vet jag inte vad som händer resten av helgen blir nog trevligt men ska försöka vila lite mer för snart blir det ju jobb oxå.
och på måndag ska nemo sova på dagis så då ska han gå 9-13 kommer nog går bra.
 

puss

då var det kväll

hej


då var det en ny kväll igen och nemo och nicole sover och tindra tittar för engångs skull på musse och inte pippi.
idag hade det gått bra för tjejerna på dagis nicole fick sova en timme hon var inte så trött som hon brukar va när jag hämtar henne men hon somnade typ halv sju.
när vi kom hem ifrån dagis var vi i parken här utanför i cirka 45min sen in byta blöja på tindra som hade bajsat lite hihih lagade sedan mat vart pommes bea och fläskfile vart riktigt gott allt tog slut men jag och nicole satt och åt fläskfile med fingrarna när pommisarna hade tagit slut hahah. sen lekte vi med lego och då när alla satt irummet så ramlade spegeln ner ihallen tur att ingen var där men den gick inte sönder heller som tur var.
men vet inte hur jag ska få upp den för ståltråden som den hängde på gick ju av men det löser sig.
var inne på HM hemsida finns mycket fint till barnen och även mig skulle vilja shoppa så mycket men icke sa nicke.
imorgon blir det dagis igen och nemo ska få äta lunch där få se hur det går.
nu ska jag titta på musse med tindra.

puss

tisdag

hejhopp

då var det tisdag och nemo har haft sin inskolning vi var ute 1tim sen när dom skulle in vid tio så sa jag hejdå och gick han fick vara där en halv timme själv han hade varit små ledsen hela tiden men när jag kom hem byte jag blöja och la han i sängen han somnade typ innan han nuddade kudden plutten.
när vi var ute så hade dom musik på så alla stog och dansa så gulligt.
vid tre ska jag ju hämta nicole och tindra dom är jätte glada när dom får äta mellis det är nicoles höjd punkt på dagis undrar vad hon tycker sen när hon ska få äta frukost oxå måste kanske snart berätta det för nicole och tindris nemo fattar ju inte det så mycket nu kanske.
inte långt kvar nu tills jag ska börja jobba oxå fattar inte hur man ska hinna med allt

hämta och lämna på dagis
laga mat
städa
storhandla
allt nu inför julen handla klappar
julpynta
får typ göra allt då barnen är hos mikko varannan helg.
men det löser sig alltid.

nu ska jag sova medans man kan.

hejdå

godmorgon

hejsan

då var det måndag morgon och nicole och tindra är nästan helt klara för att gå till dagis dom ska bara borsta sina små tänder och jag ska borsta håret och tänder och lilla nemo ligger fortfarande och sover ganska skönt då har man ju hunit fixa lite jag har duschat oså.
idag är det ju inskolning igen skulle vilja att nicole och tindra ska få gå lite längre nån dag innan dom börjar helt så det blir i en liten lung takt.
men nu vaknade prinsen så ska plocka upp honom får se vad jag och nemo hittar på efter inskolningen.

pusss


hej igen

hejsan

nu sover nemo han var helt slut har inte sovit så mycket som han brukar göra på en dag så nu var det lätt att lägga honom bara lägga honom isängen med en flaska välling.
nu får vi se hur länge det dröjer innan nicole och tindra sover ensam mamma börjar ju om en 1tim och 15min hoppas att kanske en till har somnat som typ tindra hon sov bara 1tim på dagen och brukar oxå sova mer.




då var helgen snart över igen

hejsan

herregud vilket väder det har varit idag har varit inne hela dagen idag tror inte många har varit ute friviligt.
men imorse vid halv tio kom mikaela och hennes barn vi pratade och åt lunch tillsammans var pasta och köttbullar. sen gick dom vid ett tiden då somnade alla så sov en stund men inte så länge nemo håller på och bökar så mycket när han ska sova nu as jobbigt.
nu leker alla barnen vi har precis ätit middag ris och kyckling vart riktigt gott. och imorgon är det ju dagis kommer kännas jätte konstigt och gå på en måndag har ju inte gjort det på snart 2 1/2 år men ska bli kul ska göra klart nemos familjetavla som ska hänga vid hans krock i hallen.
och nu har jag äntligen fått rengnskyddet som mia hade beställt till mig det var på tiden hon bestäkkde för drygt en månad sen bättre sent än aldrig.
och iväll 20.00 kommer ju ensam mamma söker det tycker jag är bra så får hoppas att dom sover tills dess iallafall nemo tindra och nicole klarar sig ju mer själva. och nu är det inte länge kvar tills man ska börja jobba heller då blir det en väldigt stor skillnad med allt.
men det ska bli kul har ju inte jobbat på 3år.
nu ska jag leka med barnen.

hejdå







lördag

hejsan

då var det lördag igen man blir ju rädd för hur snabbt det går.
ja och nu har ju nemo gått några inskolnings dagar på dagis som har gått jättebra. igår efter dagis åkte vi till farsta med anki och mamma kom även dit tittade runt lite och åt våfflor smarrigt på vägen hem ringde mamma sabina och bjöd över hos på fika mysigt hem och la nemo som var jätte trött och sedan somnade nicole och tindra på soffan som vanligt.
idag blir jag utan barn vagn en stund för mia ska ha med den till babyland och prova regnskyddet som hon ska köpa åt mig jag ska betala lite när jag kan. så får se vad man hittar på men nemo sover ju ändå nu och jag har ju den lilla vagen som nemo kan sitta i om vi skulle vilja göra nåt.
och leo mia och mamma har varit här en stund riktigt mysigt.




nemos första inskolnings dag

hejsan
idag har det varit fullt upp som typ alla dagar.
idag har det varit inskolning för nemo som gick jättebra var där mellan 9-10 sen var han trött vid halv elva skulle vi vara icentrum på familjerätten och mia skulle ha nemo men han var så trött så han fick följa med och sova ivagen det gick bra på mötet inget bråk oså sen åt vi på donken tillsammans han hem vara hemma en tim sen ut i det as tråkiga vädert och gå till dagis.  hem och leka med barnen vi har ätit lekt och nu sover nemo han har bara sovit 1tim på hela dan idag och han vaknade 06.20 imorse och brukar sova till 07.30 iallafall.
så får man se vad man hittar på imorgon efter inskolningen måste ju framkalla kort till dagis som nemo ska ha hängandes på sin krock ihallen på dagis.
nu har jag börjat handla julklappar oxå men får handla fler nästa månad har kvar

sabina
gustav
felipe
gustav
(jonis) har handlat en men han ska få en sak till
sen dom andra behöver jag inte handla till nu för dom ska ju till thailand så dom får när dom kommer hem
har handlat till

wilma
razmus
leo
jonis
och en liten grej till
pernilla
veronica
angelica
daniella
men ska handla nåt mer till dom sen är det ju mamma pappa nicole tindra nemo och kanske thea ska prata med anna om vi ska byta iår vi har gjort det varje år annars så det tror jag att vi gör iår oxå.
nej nu ska jag hänga upp tvätt jippi.

pussss 

RSS 2.0