vet inte vart jag ska börja

hejsan
får bli lite skrivet om varje dag iallafall itorsdags kom jessica med wilma jessica skulle jobba så wilma kom redan kvart över sex på morgonen så då gjorde vi inte så mycket sen vart det dagis och jag och mia skulle till centrum där bjöd hon mig på donken mycket snällt och shoppade en tröja till sig julklappar till mina barn tröja och strumpor till leo och en jacka till razmus jag handlade en julklapp till leo och en mascara till mig.
vi gick hem han inte vara hemma så länge innan jag skulle på möte om nemos inskolning det gick bra.
hämtade barnen och gick hem då kom jessica och hämtade wilma.
sen på fredag var det min tur att jobba så jessica passade mina barn hon hade sällsakp av gustav oxå. jag kom hem vi typ tre då hade barnen åkt till mikko. så på kvällen gick jag natta och ithilien till olerys det var så där var där 1tim typ.
på lördag åkte jag och mamma och hämtade lite blöjor för ett billigt pris sedan till farsta med mamma och pappa hem slappa för sedan gå över till sabina och gustav och äta middag mycket gott och trevligt felipe och jessica var där oxå dom gick vid nio och jag stanade och tittade på ett avsnitt av tusenbröder det är as bra.
idag ska jag hem till mamma och pappa en stund sen vet jag inte bara ta det lungt imorgon kommer mina älskade barn hem.

pusss

lång promenad och lite annat

hej hej

idag har jag gjort ganska mycket först som vanligt dagis sen så hade jag bestämt med sagas mamma johanna att vi skulle gå på en promenad så mia och jessica följde med oxå och även mias hund rocky vi hade mycket trevligt var ute en och en halv timme var riktigt skönt kom hem åt lite lunch sen gick jag och mia till centrum för dom ska dela ut gratis dvd film på br så länge lagret räcker men dom hade inte fått in dom än så då tittade vi runt lite gick sedan till dagis och hämtade barnen mia hade tvättstugan så vi var ute med henne och leo var ute typ 40min sen ringde jessica och fråga om vi vill komma till en annan park det gjorde vi såklart och även gustav och jonis var där mycket trevligt. gick hem vid kvart över fyra lagade mat nemo och tindra badade och nicole somnade vid sex typ.
när nemo hade badat klart var han jätte trött gav han välling och la han isängen han somnade på en gång och tindra tittar på pippi.
imorgon har jag inget planerat förutom att jag ska passa wilma för jessica ska jobba så ska hon passa mina barn på fredag när jag ska jobba och då ska jessica lämna barnen till mikko hoppas att han inte blir sur.
nej nu ska jag plocka undan lite här.

pussss

hejsan

hejhopp
då var måndagen nästan över igen herregud.
men idag har vi inte gjort så mycket på morgonen badade alla barnen så nu är dom rena.
sen runt tio gick vi ner till leo och tittade på det dom hade shoppat på ikea lite kuddar oså till sina nya fina soffa gick hem runt elva barnen var trötta trodde jag skulle hinna laga lunch innan dom somna men tindra han somna och nicole åt och somnade efter det nemo somnade ine alls han sov en stund innan vi gick ner till leo typ en halv timme.
sen vi två gick vi till dagis och hämtade jonis han var så gullig fick en bamse kram när jag kom hihhi.
gick hem lekte med barnen och dom fick dela på ett äpple sen satt v i i en ring på mattan och åt.
efter en stund lagade jag middag ville att nemo skulle få isig mat innan läggdax han var ju hur trött som helst och jätte hungrig.
nemo somnade vid halv sex typ och nixole somnade för en liten stund sen och tindris tittar på pippi.
imorgon är det dagis tvättstuga och föräldrar möte på kvällen danni och hennes kompis ska passa barnen jätte snällt.
skulle behöva gå till centrum nån dag och gå på apoteket.
på torsdag är det 2möten först om nemos inskolning sen föräldrarmöte igen då ska sabina och gurra passa barnen super snällt. nu ska jag gå och titta på tvn.

puss

har varit ute en stund

hejsan
idag var ju pappa och robban här dom åt frulle med mi och barnen när dom hade åkt gick vi ut en stund var ute i nästan två timmar.
in och barnen somnade typ på engång och då la jag mig oxå en stund och sov riktigt skönt. så vi har inte ätit lunch än men dom åt sen frukost och sen har dom ätit av sin godispåse frukt kakor mm så dom är nog inte så hungriga men ska snart börja laga tidig middag eller sen lunch kanske.
nemo börjar bli lite gnällig så han kanske är lite hungrig. men ikväll kommer ensam mamma söker tycker det är ganska bra pogram.
nu ska jag fixa lite här.

puss

tiden går fort

hejsan

då var det söndag och kl är 08.21 och nemo har somnat om igen väldigt tidigt han vaknade ju liksom halv sju och har redan somnat om nicole och tindra tittar på barnpogram.
från fredag till lördag sov anki här vi svullade godis och tittade wallander sen på morgonen skulle anki till skolan och mia och barnen kom upp en stund dom skulle till centrum så vi följde med väckte nemo och tänkte att han somnar nog om ivagnen men nix. sen när vi kom hem åt vi lunch och gick över till mamma för barnen var trötta så dom inte skulle somna för det var för sent då skulle dom aldrig somna på kvällen sen var hos mamma till typ fyra tror jag alla barnen fick en varsin tjugolapp så vi gick förbi kvarnen och handlade godis men alla somnade vid typ kvart över fem så jag hade en väldigt lung och skönt kväll sen sov alla till typ kvart över sex imorse helt otroligt.
nu är pappa på väg hit så vi ska fika lite.
får se vad vi hittar på sen idag.

hejdå


barnen sover

hejsan igen nu sover alla nicole brukar inte sova men hon var så trött och vi ska ju ha en liten mys kväll så då vill man ju inte att hon ska somna halv sex på kvällen och när pernilla och anki ska passa är det inge kul om hon gnäller hela tiden.
ganska skönt  när alla sover nu skulle jag ju oxå kunna slappa lite men snart kommer ju dom och då ska jag ju gå så ingen ide.
får man se vad man hittar på ihelgen måste ju iallafall fixas pernillas 18års present om jag inte gör det när barnen är på dagis vet precis vad jag ska köpa.
men vi ska nog fira henne nästa helg men måste ändå köpa typ för barnbidraget beror på hur mycket jag handlar mat för hihih.
nu ska jag fixa lite innan jag ska gå.

hejdå






väntar

hejsan
väntar på att kl ska bli 14.00 då kommer pernilla och anki och passar barnen så ska jag åka och handla med mia.
men idag på morgonen kom jessica och wilma förbi och även anna och sabina anna hade köpt med sig frallor så vi åt frukost tillsammans mysigt sen gick anna vi kvart ielva ungefär hon skulle till eivor och fixa håret. sabina och jessica var kvar en tim till ungefär har även betalat lite räkningar det går nog runt och samtidigt lite plus det är bra så man har pengar till mjölk och sånt.
men vet ju inte hur mycket jag får imamma pengar ska ringa och kolla på måndag det är dom det hänger på liksom. har räknat med en viss summa då går jag plus med typ 1500 om det skulle bli mindre vet jag inte hur det går.
men blir nog inga julklappar handlade den här månaden tyvär.
nu är kl 12.45 så snart ska vi åka ska bli kul faktiskt.

pusss

hemma och ta det lungt

hejsan
då var det torsdag och sista dagen på dagis för den här veckan så allså helg snart igen.
och pernilla fyller snart år oxå vet inte vad jag ska köpa imorgon blir det ica maxi iallafall med mia.
orkar inte med det här med pengar inte kul när man inte vet hur det ska gå med räkningar presenter julklappar barnen behöver kläder mm.
men iallafall ihelgen är inget bestämt vad jag kommer ihåg pernilla fyller ju på måndag så får se om det blir kalas ihelgen eller nästa.
idag ska jag inte göra så mycket bara vara hemma tror jag tills det är dax att gå och hämta igen på dagis.
hoppas att alexader och linda ville ha overallerna till walter så kanske det har löst sig att jag inte behöver ge mette så mycket pengar. herregud vilken tjat om pengar jag vet men mår as dåligt över det.
nej nu ska jag städa lite .
puss


inte långt kvar

hejsan

då var det tisdag och dagis som vanligt.
idag har jag varit en stund icentum med mia hon handlade kuddar till deras nya soffa.
sen hem åt mat vilade och tittade lite på datan tillbaka till dagis hämtade barnen plus leo som följde med hem en stund.
nu är det inte så långt kvar till julen vet inte hur det ska gå vill köpa till alla iår har bara köpt en till wilma.
så dom jag har kvar är
 
mamma
pappa
sabina
jessica
pernilla
veronica
angelica
daniella
gustav
felipe
jonis
nicole
tindra
nemo
sen vill jag även byta med
thea som vi har gjort vsrje år
leo
razmus
men får se hur mycket pengar man får när man börjar jobba behöver typ handla 4-5st nu när man får pengar. måste typ jobba varje helg mikko har barnen så man får pengar längtar tills räkningarna minskas ännu mera.
men iallafall imorgon har jag inget bestämt mer än dagis ganska skönt är as trött fast jag inte har haft barnen ihelgen.

puss

6 timmars jobb

hej igen
om jag har tur har jag fått ett städ jobb isköndal 5dagar iveckan 6tim per dag ganska lagom till och börja med men inte så mycket pengar men blir nog bra sen tar jag ju ut pengar på helgen oxå allså mamma pengar så det blir nog jättebra.
sen får jag ju jobba på helgen extra så man blir av med skulder vill ju kunna göra annat åka utomlands shoppa oså.
men idag kom barnen hem vid halv sju sen kom jessica och wilma vid åtta tiden vi vänta in sabina som skulle lämna på dagis vid nio när hon kom åt vi en smarrig frukost sen bara pratade.
vi kanske ska gå till sabina lite senare och hämta overallerna som mette har köpt och mette fick ju två av mig som vi ska komma överäns om hur vi ska göra med men det löser sig alltid.
föresten det där med jobbet bussen gick ju direkt dit från huddinge vägen vid tio över sju på morgonen så då räker det att jag går halv sju hem ifrån måste typ gå upp vid halv sex barnen ska ju inte äta frukost hemma så dom ska bara ha kläder och borsta tänderna så det är jag som ska fixa mig lite mer.

hejdå


då var helgen över

hallo
då var det söndag och man är ganska seg efter den trevliga helgen den började ju i fredags när mikko hade varit och hämtat barnen då fixade man sig iordning sen ner till mia vi skulle ju på bio och se patrik 1,5.
när vi kom ut till bilen hade deras bakruta gåt söder men det gick bra dom satte för en kartongbit.
efter den roliga bion gick vi till willys där jag handlade lite mat hem sov typ på lördag vaknade jag vi nio tror jag då över till sabina för skulle kolla overallerna mette hade köpt dom var jätte fina sen skulle vi till farsta hade hoppat in ibilen men då hade dom glömt napp till jonis vände sabina sprang in och mette tittade ut genom dörren hos frisören och frågade varit vi skulle hon och sabina hade typ bestämt att se efter frisören så vi fikade med henne. sen åkte jag och sabina till huddinge sabina handlade skor jag en tröja och lite mat och självklart kräftor till kvällen.
hem lagade lunch åt gick till ica och handlade cigg och hårfärg till mig som sabina skulle hjälpa mig med men så vart det inte för ellinor och erik kom förbi och fikade. sen skulle sabina iväg så gustav fick färga mitt hår och det vart bra sen fixade vi oss tog en varsin öl och en cigg mycket trevligt. flirre kom och hämtade oss mot katthuset där festen började det var väldigt kul många roliga mäniskor vi åkte väl hem vid två. och idag har jag varit en stund med sabina ätit pizza oså mysigt sen har jag sovit och städat barnen kommer imorgon. längtar lite efter dom faktiskt.

pusss

fredagmorgon

godmorgon

då var det fredag igen pratade med mikko igår på msn och han ska komma runt två tiden idag och till nästan 98% lämna dom på måndag igen ska bli riktigt skönt. idag blir det som sagt bio och även öb innan dom sålde billigt shampoo och balsam det behöver jag ska även se om man hittar nåt annat men nu på morgonen blir det ju centrum med mia leo och razmus ska bli kul men ska inte köpa nåt icentrum behöver spara till räkningar nu men tror det ska gå bra.
fattar inte med barnen allså tindra somnade runt halv nio igår som hon nästan gör varje kväll men ändå vaknar hon 05.20 och nemo vaknar typ 6gånger på en natt men då sover han ändå till mellan 7-8 på morgonen nicole somnar halv sex för hon sover ju inte på dagarna så vaknar man av  att tindra gnäller så går man in då har nicole tagit nappen av tindra och har den i sin mun händer säkert två gånger per natt.
så vaknar nicole vid halv sex kanske och börjar tjata om frukost kläder mm.
men nu ska jag klä på nemo som är lite snorrig.
pussss

lite bilder






1års foto på nemo

tja
då har snart en ny vecka gått  tiden går så fort man blir nästan rädd.
dagen började som dom andra typ gå upp fixa barnen prata med mamma pappa och jessica som jag nästan pratar med varje morgon sen gick vi till dagis med leo och mia. efter det gick mia hem och jag mot tåget mot tullinge där nemo skulle fotas 1års foto som nicole och tindra oxå har, det gick jättebra tror dom blir jätte gulliga har ju inte fått sätt dom ska dit om typ en vecka och välja ut 4st bilder. sen åkte jag hem var hemma vid elva han städa och nemo fick sova jobbigt och fotas hihhi han även titta på våra bästa år.
imorgon blir det centrum med mia fick precis ett sms av henne om vi ville följa med sen ska mikko hämta barnen. då blir det bio på kvällen ser tyvär ut som att det inte blir nått jobb men då blir det kräftskiva på lördag och sova på söndag hinner nog sova lite på lördag oxå ska bli så skönt.
men helgen brukar ju gå så fort så man hinner väl typ inte märka att man inte har några barn men det ska bli skönt har ju haft dom i en månad nu älska såklart mina barn men man blir trött.
nu ska jag snart lägga nemo hörs imorgon tror jag.

pussss

hemma dag tror jag

hejsan

då var det onsdag och har lämnat barnen på dagis och idag är det inget bestämt ganska skönt ska nog bara vara hemma och ta det lungt och nu sover nemo oxå så det är så lungt.
imorgon ska nemo ta 1års kort ska bli kul nicole och tindra har ju det oxå om jag hade haft mer pengar hade jag tagis syskon foto oxå men går inte den här gången.
och snart börjar ju nemo på dagis inte alls långt kvar men först är det ju inskolning i två veckor sen är det ju jobb som gäller och mycket hoppas jag så det blir pengar det har man ju inte varit bortskämnd med på den sista tiden.
mycket man vill göra och köpa hela tiden.
och ihelgen blir det iallafall bestämt bio med mia ska bli kul för mikko ska ju ha barnen.
och hoppas verkligen att han kommer och om det inte blir jobb så blir det kräftskiva med familjen mycket kul. måste skaffa kräftor och lite dricka men ingen ide att göra det innan man vet till hundra att det blir av och man kan ju aldrig vara säker på om mikko kommer för det kan ju hända nåt så han inte kommer.

pussss

grattis tindra

grattis tindra ANETTE ängla på namnsdagen önskar mamma nicole och nemo

tisdag

hejsan

då var det tisdag och jag har precis hämtat på dagis.
men när jag hade lämnat på dagis gick jag och mia hem allså leos mamma sen gick vi till centrum hon skulle handla en varsin tröja till leo och razmus som dom ska ha på mån när dom ska fotas dom ska ta kort på samma ställe som vi har tagit kort på barnen och nemo ska ju dit på tor och ta 1års kort.
men jag handlade en mössa till nemo vantar och mössa till nicole och tindra börjar ju bli kallt nu.
åt även lunch ute var riktigt gott det var längesen man gjorde det.
hem sen efter en stund kom pappa och fikade han hade med sig bullar smarrigt.
och om ett tag kommer mikko och hämtar nicole.
imorgon är det inget bestämt bara dagis sen vara hemma och slappa tror jag.

hejdå

kalas igår igen

godmorgon


då var det söndag igen och as tråkigt väder man har ingen lust till nåt men sabina gustav och jonis ska komma förbi en stund så får vi se vad vi hittar på nemo sover just nu iallafall.

igår var det kalas då var det mer barn kalas dom som var här var anna tobbe thea mia matte leo mickan leo och robin lagom många och fina presenter fick tindra och nemo.

tindra fick

en pippidocka

en bratzdocka

en hellokitty tröja

en pippitröja

nemo fick bara bilar av alla men jag hade sagt det oxå för han hade ju inte så många bilar oså.
det var jätte trevligt vi fikade hade fiskdamm och barnen lekte jättebra och vi pratade och hade det trevligt nu är det ett tag till nästa kalas det är min syster pernilla som fyller år nästa gång.
men det är ju inte så långt kvar till julafton heller vet inte hur jag ska ha råd att köpa till alla
vill ju byta med alla iår men det löser sig hoppas jag.
har bara köpt till lilla wilma. men vet typ vad jag ska köpa till alla som tur är.

hejdå


äntligen lite bilder








fredag

hejsan

då var det fredag och allså inget dagis tindra sov ju hos mikko inatt  så imorse innan tindra kom hem gick jag nicole och nemo till centrum och köpte det sista till kalaset. sen hem där mikko och tindra väntade iparken.
in drack en kopp kaffe sen åkte mikko då ringde sabina vi bestämde att vi skulle äta middag tillsammans och gå till centrum igen hihih gick dit med sabina och barnen men jonis var ju på dagis jag köpte 3par vantar till nemo och ett varsit hårband till nicole och tindra. sabina shoppade oxå lite mer än mig hihi.
gick hem möte mia och leo iporten hon hade handlat vagn till razmus och skulle köpt rengnskydd till min vagn men det fanns inte men nemo fick en mugg jätte gulligt. gick hem lagade lunch sabina var kvar ett tag men hon skulle över till ellinor.
 åt lunch sen kom leo upp han var här typ en tim sen till rådsparken var där en stund hem börja med middagen sabina och jonis kom vi åt och sen bara pratade nemo somnade direkt efter maten och tindra och nicole tittar på nalle puh. imorgon är det kalas ska bli kul baka tårta igen.
nästa vecka är det fullt upp igen

mån kommer mari och barnen
tis dagis ringa om 1års fotot
ons dagis
tors fota tror jag är det jag ska ringa om har glömt vilken dag
fred mikko ska hämta barnen
lör jobba tror jag annars sova
sön jobba tror jag annars sova

dagis+bvc+ikea

hejsan
idag har det varit fullt upp först till dagis som vanligt och nemo sov ju hos mikko så vi gick till dagis utan vagn var riktigt skönt. gick hem möte mikko som kom då åkte vi till bvc nemo fick spryta vägdes och mättes sen var det läkar besök och det gick oxå bra åkte snabbt till skogås där vi möte barnens farfar han hade köpt presenter nemo fick rengkläder jätte fina och tindra kläder men hon öppnade det hos mikko.
sen till ikea där mikko shoppade lite plus att vi åt lunch där och så trodde jag att vi skulle hinna med lite klädaffärer oxå men det gjorde vi ju såklart inte hem drack en snabb kopp kaffe till dagis där jag hämtade nicole och mikko tindra nicole fick inte se mikko för då hade hon velat åka med honom. gick hem till mamma och pappa plockade päron och gav lite till leo oxå.
nicole lekte en stund med leo och jag vart bjuden på fika nemo var oxå med såklart gick hem lagade middag och nu sover nemo och nicole står och tjatar att hon vill se på film så måste väl fixa det nu.
men imorgon ska jag fixa det sista inför kalaset det är att handla ballonger och vindruvor.
sen måste jag städa lite.

hejdå

gud vad skönt

jaha då var det onsdag och jag har inget barn just nu mikko hämtade ju nicole igår efter dagis och kom med henne imorse då tog han nemo och ska ha honom till imorgon för då är det ju bvc besök.
men nu när jag inte har nåt barn ska jag vila och typ städa gå igenom garderober osånt om jag orkar.
imorgon när vi har varit på bvc ska jag mikko och nemo till ikea och sen kolla på kläder till barnen får se om vi kommer hem med nåt.

nicole behöver
overall
byxor
tröjor
pyjamas
mössa

tindra behöver
overall
mössa

nemo behöver
strumpor
stövlar 
vinterskor
mössa
vantar

får se om han handlar nåt jag har inte så mycket pengar den här mån får ju inte lika mycket i föräldrar pengar så får se vad man har råd och handla.behöver ju typ handla mat redan nästa vecka men det vill jag ju helst inte för då blir det fel. ska ju få pengar av kyrkan med dom behöver jag ju ha till hyran men det löser sig hoppas jag sen ska jag ju få pengar av mamma och pappa när jag har jobbat.

nu ska jag fixa här hemma

puss



 

måndag

hallå

då var det måndag igen och idag har vi inte gjort så mycket är as trött men har varit inne och sen iparken en stund.
imorgon är det dagis ska bli skönt hem och vila när jag har lämnat. ja jiste mikko håller på och tjatar att han saknar mig jag saknar honom lite såklart menvill inte flytta ihop med honom igen.
ringde och kollade vad det kostar och ta 1års foto det kostar 1100 men jag kanske får dela upp betalningen men ska ringa dit på torsdag.

vad jag ska göra iveckan
tisdag dagis och till kyrkan och lämna papper
onsdag dagis
torsdag dagis bvc och ringa om 1års foto
fredag städa
lördag barnkalas
söndag bara ta det lungt

nemo håller på att vakna hör jag och nicole och tindra håller på att bli trötta nicole har inte sovit idag och tindra har bara sovit 1tim och hon brukar iallafall sova typ 2tim.
måste fråga jessica om hon har tid och komma och hjälpa mig och förra över bilderna från kameran till datan så jag kan lägga in lite bilder oxå.

RSS 2.0