torsdag

godmorgon

nu är det redan torsdag sen börjar jag jobba på måndag orkar typ inte kommer nog vara jobbigt första veckan innan man kommer igång men men. igår så ringde anna vid 7 på morgonen och frågade om vi ville hänga med till stranden och självklart jag hade typ redan planerat in det för jag har inte varit vid stranden den här sommaren med barnen så det var kul.
när vi var på väg ut för att gå till centrum och hämta pengar hörde jessica av sig och frågade vad vi skulle göra då ville hon oxå följa med hörde även av mig till sabina så hon gustav och jonis kom oxå mysigt var det.
men vi åkte vi 14.00 skulle hem fixa mig för sen kom danni och skulle vara barnvakt jag mia och sabina skulle på bio vi såg på baksmällan den var as bra vi åt även middag där as gott grekiskt vart det.
idag ser det inte ut och bli så fint väder så får se vad som händer idag blir kanske rådsparken hade tänkt stranden dom hade ju sagt att det skulle bli fint idag men icke sa nicke.
nu ska jag klä på barnen.

pusss
















hejsan

hejhopp

idag har vi varit i rådsparken och träffade mikan och hennes barn robin och leo där vi var där ett par timmar sen hem för jag skulle passa razmus och leo när mia och matte skulle kolla på hus.
dom åt mat här och lekte dom lekte jättebra.
efter dom hade gått vart det lek med lera för att hålla barnen vakna men gick inte att hålla nemo vaken nu har han sovit 25min ska snart väcka honom annars kommer inte han somna i natt.
usch snart börjar jag jobba igen men vill jobba mycket då så man kan göra mer saker nästa somma typ hyra stuga eller helst åka till thailand sola bada shoppa och bara mysa.
vill att barnen ska få va hemma mer än 4veckor nästa sommar och plus att jag har ju fem veckor nästa sommar.
och snart fyller ju tindra och nemo år men vet inte vad tindra ska få förutom kläder det behövs alltid men nå annat måste hon oxå få.
typ ett kök hon tyckte det var jätte kul när vi var hos anna och thea.










nu sover nemo

god kväll

nu sover äntligen nemo han var as trött men vägrade och somna så nu är det bara tjejerna vakna hoppas på att dom oxå somnar snart är själv as trött.
har ju som sagt varit full rulle hela dagen får vi se vad som händer imorgon om det blir nåt spontant eller bara hemma och ta det lungt.
skulle behöva fortsätta min städning men orkar inte heheh.
skulle vilja åka och bada oxå men ska ju inte bli fint först på torsdag usch då är det inte långt kvar tills jag börjar jobba.
 

pusss



hahah undrar om nicole hittar nåt i näsan

aguaria vattenmuseum

hejsan

nu har vi kommit hem efter en mysiga tur till stan igen hade så tråkigt imorse och vädret var inte alls så roligt så då kom jag på iden att gå på museum det vart till aguaria museum det var bra.
efter det åkte vi hem till mina föräldrar där vi varit bjudna på lunch och barnen fick fina presenter som dom hade köpt i thailand nemo fick kläder och skor tindra fick kläder skor hårspänen och nicole kläder skor och örhängen nu har hon typ 10par hahaha.
nu har barnen fått en glass och tittar på film får se hur länge det är lungt hehehe.










sover mina älsklingar

hej

då var det redan kväll igen tiden går så fort säger bara herregud.
idag har vi inte gjort så mycket bara varit hemma och i parken har sån dålig fantasi på vad man kan hitta på utan att det ska kosta allt för mycket. men sen kom pappa hit med en spegel som jag har fått jätte fin men nu hänger den väldigt långt ner men det ska vi fixa nån dag. ja och nu när mina älsklingar sover så har jag städat lite torkat av som pappa på peka han är gullig han hahah sen dammsugit städat lite här och där men ska väl fortsätta om jag orkar. ska titta runt lite på nätet först om man kommer på nåt man kan göra eller hoppas på fint väder så man kan bada.





fattar inte varför

hej igen.

fattar inte varför jag inte fixade här hemma under dom två veckorna jag inte hade barnen typ rensa ut i barnens rum även bland kläder handdukar sängkläder mm
typ damma storstäda kök och toa sånt som är lättare när man inte har barn och sånt som man inte ska göra när barnen ser allså rensa deras rum då vill dom ju leka med allt även fast dom inte har lekt med det sen dom typ var små. och nu fyller ju nemo två snart så nu behöver man inte ha "bebis saker " framme.
sen skulle jag behöva göra ramar så man kan få upp dagis fotorna nånstans tror att dom ska hänga över barnens sängar.
funderar även på att köpa en mindre säng så nemo kan få de rumet jag har då kan möblera om bättre så dom kan få in nåt annat på rumen som typ när tindra fyller år vill jag köpa ett " kök" till henne när vi var hemma hos thea stog hon vi köket typ från det vi kom tills vi gick heheheh.


pusss

junibacken

hejhopp

imorse så tog vi bussen mot centrum 08.30 för sedan ta tåget mot stan och gå på junibacken även mia matte leo och razmus kom dit men dom tog bilen mikan och hennes barn robin och leo kom oxå barnen tyckte verkligen det var as kul tindra och nicole blev målade i ansiktet nicole vart en fjärill och tindra en katt nemo ville inte.
men vi kollade oxå på en pippi föreställning och sen åt vi lunch och barnen lekte precis innan vi skulle gå hem köpte vi en varsin klubba.
och resten av veckan har vi umgåts men familj och vänner på måndan var sabina jessica wilma anna och thea här på tisdan åkte vi till anna och thea och umgicks och lunchade ihop på onsdan var vi hemma hos jessica och wilma åt lunch och hade mysigt och igår var vi hemma hos lena och tittade på när mamma och hon målade deras hus sen var vi ute i parken med matte leo och razmus matte bjöd på en kopp kaffe.
får vi se vad som händer i helgen vill som vanligt hitta på nåt kul men kommer aldrig på nåt men kan ju hoppas på bättre väder så man kan bada.









han inte ta nån bild på tindra var tvungen att springa efter nemo så mia tog kort ska be henne skicka det till mig nåndag.

nu är barnen hemma hos mig igen

hejsan


då var det tisdag och igår morse lämnade mikko barnen till mig han har haft dom i 2veckor och nu har jag semester med dom itvå veckor ska bli mys sen har jag dom 1vecka til så totalt 3veckor så vi kommer in i samma helger vi hade förut.

men går hände det mycket först gick vi ut på morgonen då kom leo och razmus ut och matte bjöd på kaffe sen kom sabina och jonis då vart det saft och kakor.

sen gick vi hem så kom jessica och wilma vi lagade smarrig lunch.

vid ett kom anna och thea barnen lekte en stund sen gick vi ut när alla hade gått utan anna och thea gick vi till ica handlade lite frukt och glass fikade i parken dom tog bussen som gick 17.20 då gick vi in åt middag sen slocknade nicole och tindra som inte hade sovit nåt på hela dagen.

snart kommer jessica innan hon ska till mvc sen ska vi nog träffa anna och thea igen då ska vi åka till dom men det blir nog runt 11.00 men ska bli kul.

ska servara barnen frukost nu kul att dom är hemma dom är bäst.


puss


måndag

hejsan

snart ska jag åka med och lämna anki och danni på karlshem ska bli kul va längesen jag var där saknar häst tiden ganska mycket men men nu har jag ju ett annat intresse som vissa säger mina barn hehehe.
från lördag till söndag sov jag hos mamma och pappa och på söndag hjälpte jag pappa ett varv till trångsund och slängde soppor sen komma mamma och lena då åkte jag med dom hem till lena där dom höll på att göra rent deras hus som dom ska måla om en vacker dag.
där åt vi även pizza den var as god vi åkte väl därifrån vid 16.30 mamma körde hem mig jag duschade och städade hemma sen kom pappa och hämtade mig dom hade vissat en bil för bosse och lena om det var nåt att ha och det är det nog.
var hemma hos mamma och pappa nån time sen körde pappa hem mig gick och la mig och tittade på tvn.
men nu åker dom hemifrån måste sluta.

pussss

nu är dom hemma

hejhopp

nu är min älskade familj hemma har saknat dom jätte mycket skulle aldrig klara mig utan er.
har inte hänt så mycket har jobbat oså.
har varit med sabina och jonis städat hos mamma och pappa.
fick en fin smikväska fyld med smink och lite annat av alla från thailand det behövs alltid undrar vad man ska hitta på ihelgen då skulle va kul och typ ut och festa lite hehehe.
har inte så mycket å skriva menmen nu ska jag titta på tvn.

pussss

semester

hejsan

då var det redan söndag och nu börjar min semester så skönt ska vara barn ledig 2veckor sen ha barnen två veckor.
det har inte hänt så mycket har ju mest jobbat men ifredags var jag på grönan med mia ann-sofi och barbro vi var och kollade på komiker det var as kul har nog inte skrattat så mycket på länge sen åt vi mat där och drack lite alkohol det var riktigt kul.
sen igår var jag sabina och jonis på stranden hade med oss fika men var där typ 2tim sen vart det dåligt väder så då åkte vi till mamma och pappa och tvättade lite sen åkte jag hem en stund sedan hem till sabina där vi grillade och hade det trevligt.
sen åkte jag hem möte anna och thea på kvarnbergsplan och pratade lite med anna och fick nyckel till vårsolen sen hem tittade på tvn.
sen idag skulle vi till stranden men så vart det ju inte inget roligt väder så då stanade vi hemma får se vad som händer.
imorgon ska jag jobba på vårsolen men det kommer inte va så jobbig vi måste åka till banken så jag kan ta ut pengar.
och snart kommer familjen hem saknar dom jätte mycket  men 5veckor har gått riktigt fort ändå.
jag måste städa nu vi höres.

pussss

RSS 2.0