skansen

hejsan

herregud vilken underbart väder det har varit ihelgen då är det riktigt kul att vara med barnen det är det ju alltid men extra roligt då för man kan göra så mycket mer saker ilördags var vi irådsparken med mia och hennes familj vi hade lite fika och mia bjöd på glass.
och idag har vi varit på skansen vi åkte hemifrån vid nio och kom hem 15.00 på skansen tittade vi såklart på djuren och hade lunch med oss sen på vägen ut så fick dom åka karuseller det tyckte dom om barnen men tyvärr så sov tindra vi åt även glass där.
så nu vet jag iallafall en sak vi ska göra på våran semester och det är att gå på grönan det kommer dom nog tycka är jättekul.
sen på vägen hem i cenrum gick vi in på leksaks affären och köpte två poolar vi köpte en och mia köpte en som dom fick bada i hemma och även hade vi sallad kvar på lunchen så det blev middag ute riktigt mysigt.
tråkigt att man ska jobba imorgon hade gärna myst ute en dag till men men.
den här veckan ska jag även åka hem till mamma och pappa och städa lite så det är fint när dom kommer hem mycket roligare och komma hem om det är fint men ska även åka dit dan innan oxå och fixa lite.
nej usch vad seg jag är nu ska jag slappa på soffan med nemo och tindra nicole sover redan.

puss












bilder










älskar solen

hejsan

nu var det att tag sen jag har bloggat men har varken haft tid eller lust.
men det som har hänt är att jag firade midsommar ibåstad med jessica och felipe och även gudrun och jose var där det var trevligt ett jätte mysigt hus har gudrun.
där åt vi god mat spelade minigolf mm.
sen på måndagen fick jag vabba med nicole hon hade feber sen har jag jobbat hela veckan passade jonis igår och sen har jag varit ute iparken efter dagis i det underbara vädret.
sen igår ringde dom från tindras avd och sa att hon hade fått feber så fick åka och hämta henne och försökte få nån som kunde ta henne idag men alla var redan uppbokade men sen på kvällen så fick nemo oxå feber och det är ju svårare och hitta nån som kan ha två barn.
så idag har vi varit i centrum och handlat lite mer kort byxor räcker inte med typ 3 var när dom ska vara hemma dom blir ju smutsiga efter en dag hehehe.
sen handlade jag alvedon det går som smör i solen när två har feber och vart även solskyddsfaktor och lite saker till kylen alltid är det nåt hahaha.
och imorgon så ska vi gå och handla piknik till på söndag när vi ska till skansen ska bli så kul hoppas väder håller i sig det är ju tur att man skiter pengar eller inte.
och sen måste jag säga att tindra har slutat med välling och även nemo men han har fått typ två flaskor nu när han är sjuk med det ska vi ändra på när han har blivit frisk.

pusss

kort vecka

hejsan

då var det måndag och barnen har precis somnat ja eller nicole somnade 17.00 hon är så trött efter dagis. det ska bli så skönt att det är en kort vecka och att solen äntligen tittar fram.
längtar tills på torsdag då åker jag till skåne med jessica och felipe självklart ska wilmis med oxå mina barn är hos sin pappa.
men på onsdag efter jobbet ska jag åka till farsta och se om man hittar nåt fint som man kan ha på midsommar det får gärna va nåt som man kan ha vi andra tillfällen oxå.
sen skulle jag vilja ha lite nytt smink och typ örhängen men får se vad man hittar min kompis natta ska kanske komma till farsta om hon har fått tillbaka sin bil som är på lagning annars får jag gå runt själv som är ganska skönt ibland då får man gå i vilka affärer man vill oså heheh.
man blir inte lika trött när det är fint väder heller allt känns så mycket roligare oxå.
men nu ska jag hänga upp en maskin tvätt.

puss

söndag och tråkigt väder

godmorgon

då var det söndag är helt slut trode man skulle få sova längre efter dagen igår men nix men nicole hade kalas igår det gick bra dom hade kul och nicole fick fina saker kläder målabok badboll pennor vattenflaska hårspenen puzzel mm det gick fort när hon öppnade så man han knapp se vad hon fick hehehe.
barnen var här i typ 2tim det var lagom. men sen somnade nemo typ vid 18.00 och nicole och tindra vid 20.00 så trode man skulle få sov morgon men dom vaknade ändå vi fem fattar inte hur dom orkar. men nu har dom redan ätit frukost och jag har plokat ur diskmaskinen och hängt upp en tvätt man måste göra saker så man typ inte somnar dricker kaffe oxå hoppas på att det ska hjälpa.
sen vet man inte vad man ska hitta på idag barnen har ju sina regnkläder på dagis så tråkigt och sitta inne hela dagen men får se vad som händer senare kl är ju bara 06.40.









har bakat

hejsan
 
då var det fredag igen tiden går så fort idag har jag jobbat som vanligt efter jobbet stannade jag vid farsta centrum och fixade en present till anna och sedan lite mer kläder till barnen dom behöver verkligen kläder sen hem hämtade barnen på dagis hem lagade middag sedan somnade nicole mia kom upp så har vi bakat gick riktigt bra är nöjd eller det vet jag ju imorgon när den ska ätas heheh.
ja och igår var jag på willys och handlade med mia oxå hon är en ängel och jessica oxå som passade mina barn tack så mycket.
imorgon är det ju barnkalas för nicole det kommer 6st kompisar till henne lagom när man inte bor så stort.
men det kommer nog bli bra nicole har tjatat länge nu om sitt kalas för sina kompisar nej nu ska jag slå in hennes presenter och titta på talang som börjar 20.00
skriver imorgon efter kalaset.

puss


Grattis nicole 4 år idag

hejsan

då var det måndagen den 8juni och nu för 4 år sen låg jag på förlossningen och hade riktigt ont men det tog bara 3tim sen var vår underbara dotter ute hon var 47cm och vägde 2985g. men idag så har jag jobbat och efter jobbet hämtade jag barnen på dagis vi har ätit mat och barnen har lekt och nicole har fått en present resten får hon på lördag när hon ska ha kalas för sina kompisar på dagis.
hon fick en pippi kjol och en tröja som passade till.
nu sitter jag och vänta på att jessica och wilma ska komma dom ska va här när felipe tränar ska fråga jessica då om midsommar om dom har pratat nåt om det vill ju veta vad det kommer kosta att åka dit.
nu ska jag leka lite med barnen innan jessica kommer.

pusss

hade en trevlig dag istan igår

godmorgon

då var det söndag och helgen har varit lungn igår var det ju stan med mia det var riktigt kul jag brukar ju alltid tänka när jag har typ en liten slant kvar att jag måste spara men så var det inte igår det kliade i fingrarna ville bara shoppa shoppa var riktigt kul. sen bjöd mia mig på lunch för att jag hade hämtat hennes barn på dagis riktigt snällt mia vi åt på nån resturang där det var buffe tre olika sorter riktigt gott.
efter lunchen shoppade vi lite mer vi var i stan 10.00 och kom hem 16.30. men det gick riktigt fort.
när jag kom hem gick jag till sabina hon skulle hem till mig vi köpte mat på food market fläskfile ris och tasikisås om det nu stavas så sen vart det även chips och dip riktigt gott. när jonis hade somnat färgade sabina håret på mig så nu är jag blond hehehe.
vart även film tittande nya wallander har sätt den två gånger nu. sen runt 22.00 kom emil hit oxå han var typ kvar 1tim sen åkte dom hem.
idag ska vi hem till jessica och felipe och se deras nya lägenhet ska bli kul får se när sabina hör av sig.
här kommer lite bilder på går dagens shopping.



till mig



till nemo



till tindra men hon ska få mer nån dag



till nicole



till nicole men nemo och tindra ska få en varsin såpbubble burk



idag ska jag till stan

hejsan

jippi idag ska jag till stan som typ har varit bestämt i 1mån nu men det är så mycket hela tiden och nu har ju min kära vän jag ska åka med börjat jobba och hon jobbar ju helger oxå så det finns inte så mycket tid men vi hittad en som passade iallafall.
vi ska gå hemifrån 09.30 så nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe i lungn och ro riktigt skönt har en ansiktsmask på mig oxå riktigt lyxigt för att vara mig.
ja men igår när jag kom hem från jobbet hämtade jag ju leo och razmus dom vart glada kul heheh gick hem dom var här typ 1tim dom var jätte snälla sen när deras mamma mia kom började dom bråka på en gång heheh känner igen det med mina älsklingar.
när dom hade gått satte jag igång och städa tog upp saker på vinden damma dammsög skura gjorde rent under badkaret mm efter det vart det ett varmt bad riktigt skönt, sen vart det talang tittande vart nöjd med dom som gick vidare man brukar bara bli nöjd med en typ men vart bra denna gång.
idag ska jag lägga upp bilder på det jag har shoppat oxå.
nej nu ska jag fixa mig lite ha en bra dag.

pusss



mina små älsklingar ni är dom bästa i världen

ska snart gå och jobba

hejsan usch vilket hemskt väder vi har inte kul medans mamma pappa och dom fyra minsta syskonen nu befiner sig i thailand vill oxå vara där nu ja ja.
igår stog jag i lokalen fick ihop 430kr rätt bra tycker jag ja jag jobbade ju såklart på dan oxå inte kul när man springer ute mycket hoppas på bättre väder till helgen när det ska bli shopping med mia får se om det blir stan nu när det är sånt här väder.
idag ska jag hämta razmus och leo får se hur det går jag ska ju hämta typ 14.30 och mikko ska hämta våra barn 16.00 får typ ringa dagis och be dom leka med mina barn så dom inte ser att jag kommer. jag saknar dom mycket så tomt när man är själv.
har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa till nicole förutom kläder men vill ju köpa nåt mer nån som har förslag???
nu längtar jag till skatte pengarna kommer det kommer kännas riktigt bra ska lägga in en detl på sparkonto som ska vara till thailand vill åka dit nästa år vid den här tiden skulle vara riktigt skönt och kul för barnen får se vad mikko säger om jag ska vara borta så länge som jag vill men det skulle va riktigt kul för barnen att få bada och vara med mormor morfar och mostrarna.
nej nu ska jag fixa det sista innan jag ska jobba kommer lägga upp bilder på det jag har shoppat på lördag.

ha en bra dag

kram

RSS 2.0