hela tiden bråk

hejsan

började dagen med att bråka med mikko han ska ju ta ett barnen idag och sen alla imorgon men han ville ta alla med jag sa nej då sa han jag tar alla och så är det. ringde mamma och hon sa att han ska inte få som han vill så säg att han får ta nicole och att jag ska hämta dom andra så det gjorde jag då fick jag svar att varför ska du jämt bråka och jag undrar vem det är som bråkar.
men mamma hämtade dom på dagis sen plockade hon upp mig ifarsta strand så åkte vi till farsta åt på donken och kollade runt lite.
efter det körde mamma mig till dagis skulle hämta vagnen plus jonis hem laga middag till jonis men mina ville ha mat igen och dom åt oxå trodde inte det :-) sen kom sabina vi fikade lite och hon hade varit på nån kurs och bakat bröd så jag fick lite mums :-)
men nu när jag och mikko har bråkat så är jag rädd att han inte kommer låta tindra få gå på kalas på söndag som jag skulle gå och lämna henne på har ju fixat present å allt. men själva grejen är ju att det är tråkigt för tindra för hon tycker ju att det ska bli kul.
nu ska jag lägga tindra och nemo.

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0