första natten utan napp

godmoron

vi är alltid uppe före tuppen suck men igår tog ju mormor napparna det gick ganska bra trodde det skulle bli jobbigare lite gnälliga va dom men inte så farligt tindra sov hela natten utan att vakna och vilja ha nappen nemo vakna kanse 3 till 4 gånger men han sa bara mamma nappen men jag sa att vi inte hade nån lite gnäll vart det sen somnade han om så han sov hos mig inatt eller han kom vi elva typ
nu på morgonen har dom inte nämt nåt om den skönt jag mår nog mer dåligt än vad dom gör för dom tyckte ju så mycket om den hihihih.
senare idag ska anki komma hon ska sova här och passa barnen imorgon när dagis är stängt jätte snällt av henne tur att hon har lov så hon kan vila upp säg efter att hon får gå upp typ fem på morgonen ;-)
undrar vad man ska hitta på idag då.

puss

barnen ska sluta med napp

hejsan

idag har vi på morgonen varit och åkt pulka med mia och barnen sen va vi och handlade tacos bröd så åt vi rester ifrån igår sen sov vi en stund inte tindra hon kollade på film efter det gick vi och hälsade på mamma då frågade hon barnen om hon kunde få deras nappar så kunde dom få pengar och handla leksaker så då gick vi till centrum träffade även anki där.
barnen har inte nämnt napparna får se hur det går när dom ska sova det går ju bra på dagis för då har dom ju inte napparna alls.
men nu är det bara att kämpa dom fyller ju 3 och 4 i sommar.
sen har jag även bestämt att vi ska åka till vimmerby i sommar med barnen och mias familj ska bli riktigt kul så barnen får komma iväg lite vi har ju inte gjort nåt speciellt på sommaren så det ska bli kul att ha nåt och se fram imot får se när jag ska berätta det för barnen för nicole är duktig på att tjata. ;-)
ska önska mig pengar när jag fyller år och ska säga att nicole gör det oxå så kan hon handla roliga saker på vimmerby.

kram

tidig morgon

godmorgon

då var det lördag och folk ligger väl och sover fortfarande men inte lilla fam blomstrand men igår efter jobbet gick jag till affären och panta alla burkar jag har fått av mamma och pappa dom orkar inte panta så jag fick dom det blev 90kr :-) så handlade jag lite tacos som jag och barnen lagade på kvällen sen åt vi även godis det va mysigt men lite bråk är det ju alltid men försökte att inte bli arg hela tiden när dom bråkar får dåligt samvete då.
sen sov alla tills lets dances började ganska bra att gudrun åkte men tyckte willy kundë åkt får bli nästa gång hoppas jag kollade på solsida igår oxå det är ju bra synd att det bara håller på 30min.
får se vad som händer idag då kanske gå och hälsa på mamma när hon står i loppisen. :-)


kram

ska skriva lite

hej

ska skriva lite har ju hänt en del saker sen sist har ju varit dom för tvillingarna är ju nu gudmor till söta viggo det va ett mysigt dop har tyvärr inga blider kunde ju lixsom inte fota mig själv ;-) sen på kvällen efter dopet hade sabina min syster inflyttningsfest det va oxå kul men va hemma vid 24.00 typ va trött efter dagen.
nu har jag barnen dom kom ju till mig i måndags och ska ha dom till på torsdag nästa vecka och nästa lördag ska vi till mias kusin ann-sofi ska bli kul hon bor i nyköping så ska festa där hoppas på att va lite piggare då ska verkligen sova in i det sista på lördan innan vi åker.
vill även hinna åka förbi farsta och se om man hittar nåt att ha på sig tråkigt och ha samma hela tiden hoppas på att hinna åka dit på fredag efter jobbet.
vill även färga håret igen så det blir ännu mörkare hoppas på att hinna det innan vi åker oxå mycket man vill göra.
nu ska jag lägga barnen.

puss

RSS 2.0